3-rumslägenhet med havsutsikt till salu i Alassio

3-rumslägenhet med havsutsikt till salu i Alassio. Belägen i Alassio, i ett bostadsområde nära centrum och stränderna, med fantastisk havsutsikt. Denna fantastiska lägenhet till salu i Alassio ligger på 4:e våningen i en elegant välskött byggnad med hiss, och har stora utrymmen, perfekt planerad och med rymlig en terrass, i söder, med en fantastisk havsutsikt. Lägenheten till salu i Alassio säljs komplett med källarförråd och ett dubbelgarage. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
114 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten till salu i Alassio har en entré, ett vardagsrum, ett separat fullt utrustat kök, två sovrum, två badrum och en vacker terrass; med access från vardagsrummet och från sovrummen kan man tack vare de stora fönsterna, njuta av en vacker havsutsikt.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 5, hiss finns
Allmänt
3-rumslägenhet med havsutsikt till salu i Alassio. Belägen i Alassio, i ett bostadsområde nära centrum och stränderna, med fantastisk havsutsikt. Denna fantastiska lägenhet till salu i Alassio ligger på 4:e våningen i en elegant välskött byggnad med hiss, och har stora utrymmen, perfekt planerad och med rymlig en terrass, i söder, med en fantastisk havsutsikt. Lägenheten till salu i Alassio säljs komplett med källarförråd och ett dubbelgarage.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus med garage och källarplan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglasfönster

Närområde

Allmänt
Alassio är en stad och kommun med ca 11 300 fasta invånare i provinsen Savona i nordvästra Italien och cirka 80 km från den franska gränsen. Alassio är känd för sin naturliga skönhet och vackra vyer. Stadens centrum korsas av en liten stensatt gågata som kallas Budello. Staden har fina sandstränder, blått hav och många barer och restauranger vid havet. Alassio har också en pir känd under namnen Molo di Alassio eller "Pontile Bestoso", som erbjuder fin utsikt över staden.Alassio ligger på Riviera di Ponente kusten, och staden har en liten Turist-port (Porticciolo) som heter "Luca Ferrari". Alassio är en kurort på vintern och en populär badort under sommaren och staden har många hotell.Närvaron av det engelska har varit en avgörande faktor i Ligurien historia och i synnerhet ledde till födelsen av kvalitetsturism under 1800-talet och utveckling av städer som Alassio eller Bordighera. Huvudpersonerna i denna historia var framstående familjer och anmärkningsvärda entreprenörer, som Sir Thomas Hanbury, som gett ett så viktigt bidrag till Alassio tillväxt.
Kommunikation
Nice flygplats: 125 km.
San Remo: 68 km.
Närservice
All service finns i Alassio, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Med tillhörande dubbelgarage.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Alassio
Ligurien

Pris:
720 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
114 m2
Sovrum:
2
Ref.nr
CCHIL4T04

Dela

Till toppen