Charmig duplexlägenhet 2:a i den historiska byn Perinaldo

Charmig duplexlägenhet 2:a om 55 m2 i den historiska byn Perinaldo, i inlandet av Bordighera. Lägenheten är helrenoverad med bevarad stil och säljs möblerad. Panaromautsikt över byn, berget och havet. 14 km till stränderna. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
2 rum
Boarea
55 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av:

Bottenvåning: Entré och liten hall, ett sovrum och ett badrum.
Övre våningen: Ett vaardagsrum med matsal, ett mindre kök och två franska balkonger.
Kök
Mindre kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1-2 av 2, hiss finns ej
Allmänt
Charmig duplexlägenhet 2:a om 55 m2 i den historiska byn Perinaldo, i inlandet av Bordighera. Lägenheten är helrenoverad med bevarad stil och säljs möblerad. Panaromautsikt över byn, berget och havet.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 2-plan
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Perinaldo är en kommun med en by i provinsen Imperia i den italienska regionen Ligurien, belägen cirka 120 km sydväst om Genua och ca 30 km väster om Imperia.

Perinaldo är en härlig gammal by bara 20 minuter från havet.
Byn har allt: butiker, mycket bra restauranger, post och bank, apotek

Perinaldo är en pittoresk liten by med mindre än 1000 invånare i inlandet av Imperiaprovinsen i nordöstra delen av Ligurien. Byggd på toppen av en kulle sydost om Apricale. Från Perinaldo och dess antika fästning har man utsikt över regionen, dess dalar, bergskedjor och det azurblå havet.

Beläget 600 m höjd över havet vid foten av Alperna, är Perinaldo bara 14 km från havet, 50 km från Monaco, 22 km från San Remo och 80 km från Nice och flygplatsen.

Alla viktiga sevärdheter och turistattraktionerna i den franska Côte d'Azur och den italienska rivieran kan lätt nås med bil-, tåg från kusten eller kollektivtrafik.

På grund av Perinaldos privilegierade geografiska läge och höjd, dess närhet till havet, dess hisnande vyer och dess optimala väderförhållanden, har Perinaldo varit en populär mötesplats för astronomer under flera århundraden. Det är dessutom födelseplatsen för Cassinifamiljen, som spelade en viktig roll i den moderna förståelsen av himlavalvet. Denna länk med historia återspeglas i hela byn: i sina gatunamn, väggmålningar och indikationer.

Perinaldo är hem för en berömd musikfestival varje år i juli månad.

Användbara länkar
http://www.perinaldofestival.com/
http://www.astroperinaldo.it/
http://www.perinaldo.org/


När det gäller fastighets- och lägenhetsköpare finns en bra mix mellan italienare och européer (fransmän, britter, skandinaver, holländare och tyskar).

Väderförhållandena under sommaren är mycket bra: 600 meter över havet innebär att klimatet alltid är fräschare och mildare än vid kusten.

Naturligtvis under vintern är det en viss grad lägre än vid kusten och man kan se snö 1 eller 2 dagar per år. Men inte varje år.
Kommunikation
12 km till havet och stränderna vid Bordighera.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

040-692 87 28

Lägenhet

Perinaldo
Ligurien

Pris:
60 000 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
55 m2
Ref.nr
CCHIL3B15

Dela

Till toppen