4-rums etagelägenhet till salu centralt i Bordighera

4-rums etagelägenhet till salu centralt i Bordighera. Beläget i en liten byggnad bakom centrum av Bordighera på gångavstånd till stranden. Ett garage och ett källarförråd ingår i köpet av denna lägenhet med tre sovrum i Bordighera, medan ett andra litet garage med rymlig förvaring finns att köpa till. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
173 m2
Rumsbeskrivning
Lägenhet med tre sovrum till salu i Bordighera med ingång, vardagsrum med terrass, kök, två sovrum och badrum på ankomstplan och ett stort vindsgolv bestående av sovrum, omklädningsrum och badrum. Med stor balkong.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 4, hiss finns
Allmänt
4-rums etagelägenhet till salu centralt i Bordighera. Beläget i en liten byggnad bakom centrum av Bordighera på gångavstånd till stranden. Ett garage och ett källarförråd ingår i köpet av denna lägenhet med tre sovrum i Bordighera, medan ett andra litet garage med rymlig förvaring finns att köpa till.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källarplan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Fönster: 1-glas

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Ett garage och ett källarförråd ingår i köpet, medan ett andra litet garage med rymlig förvaring finns att köpa till.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Bordighera
Ligurien

Pris:
298 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
173 m2
Sovrum:
3
Ref.nr
CCHIL3Q54

Dela

Till toppen