Stor villa i 1 1/2 plan till salu med mark, gästvilla och pool

På den första kullarna i Andora (Ligurien), nedsänkt i olivlundar, stor villa i 1 1/2 plan till salu med mark, gästvilla och pool. Boarea om hela 450 m2 och gästvillan är om ca 50 m2 bestående av 2 sovrum, kök, badrum och förråd. Stora terrasser, verandor, grillplats med sommarkök, parkeringar och 2 vidbyggda garagebyggnader. Denna fastighet till salu i Ligurien är en perfekt oas av lugn och ro, långt från bullret från trafiken och stadens liv, men väldigt nära den stora anläggningar och nöjen: Hamnen, den sandiga stranden, affärer och restauranger ligger bara 6 km bort, men precis utanför fastigheten kan du njuta av vandring i naturen, antingen till fots eller med cykel. Den närmaste golfbanan, Garlenda, är 15 min. bilresa bort, medan ridning, tennisbanor och gym är bara 10 min. bort. Kontakta oss för att köpa hus på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Byggnad

Byggnadstyp
1½-plansvilla i vinkel med gästvilla
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
På den första kullarna i Andora (Ligurien), nedsänkt i olivlundar, stor villa i 1 1/2 plan till salu med mark, gästvilla och pool. Boarea om hela 450 m2 och gästvillan är om ca 50 m2 bestående av 2 sovrum, kök, badrum och förråd. Stora terrasser, verandor, grillplats med sommarkök, parkeringar och 2 vidbyggda garagebyggnader. Denna fastighet till salu i Ligurien är en perfekt oas av lugn och ro, långt från bullret från trafiken och stadens liv, men väldigt nära den stora anläggningar och nöjen: Hamnen, den sandiga stranden, affärer och restauranger ligger bara 6 km bort, men precis utanför fastigheten kan du njuta av vandring i naturen, antingen till fots eller med cykel. Den närmaste golfbanan, Garlenda, är 15 min. bilresa bort, medan ridning, tennisbanor och gym är bara 10 min. bort.

Övriga byggnader

Två vidbyggda garagebyggnader till gästvillan.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 4500 m2
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Denna villa i Ligurien är omgiven av 2 000 m 2 trädgårdar och terrasser + 2 500 m2 olivlundar.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Andora, eller Marina di Andora som det ofta kallas, är en stad på den italienska rivieran i regionen Ligurien, som ingår i provinsen Savona. Andora är belägen i den västra delen av den italienska rivieran mellan Capo Mele i öster och Capo Mimosa i väster. Det kustnära området kallas för Riviera delle Palme (palmrivieran), som är centrerad i Savona. I väster är det Riviera dei Fiore (blomsterrivieran), som sträcker sig från den franska gränsen till Cervo.Andora hade en befolkning på 7 638 fasta invånare år 2008 och under sommarmånaderna är här 10 gånger så många personer i staden.
Kommunikation
Nice flygplats: 108 km.
San Remo: 49 km.
Närservice
All service finns i Andora, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1 familjs friliggande

Andora
Ligurien

Pris:
980 000 EUR
Boarea:
500 m2
Tomtarea:
4500 m2
Ref.nr
CCHIL4V69

Dela

Till toppen