Fin villa med fantastisk havsutsikt till salu i Imperia

Fin villa med fantastisk havsutsikt till salu i Imperia. Med ett dominerande läge med fantastisk havsutsikt. Villan till salu i Imperia har stora terrasser som förbättrar utomhusytorna helt utsträckta mot havet. En tomt omger fastigheten som ger stor integritet och ger olika åtkomst till villan. På denna tomt, som också har en bekväm entré och en parkeringsplats för flera bilar, kan en stor pool enkelt anläggas. Villan till salu i Imperia med fantastisk havsutsikt kännetecknas av en utmärkt fördelning av utrymmen och fantastisk atmosfär. Villan har en stor källare internt ansluten till de övre våningarna i villan. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea:
380 m2
Rumsbeskrivning
Villan till salu i Imperia är på 2 våningar och har en bekväm entréhall, ett stort och imponerande vardagsrum, med hela fönster golv till tak och med spektakulär utsikt över Medelhavet, ett fullt utrustat kök, med utgång till den privata trädgården, två stora sovrum och ett badrum.

Övre våningen i villan har två sovrum, varav ett för närvarande används som ett stort arbetsrum, två badrum och Master bedroom med eget badrum där det är möjligt att njuta av en spektakulär och stämningsfull havsutsikt.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Fin villa med fantastisk havsutsikt till salu i Imperia.
Med ett dominerande läge med fantastisk havsutsikt. Villan till salu i Imperia har stora terrasser som förbättrar utomhusytorna helt utsträckta mot havet. En tomt omger fastigheten som ger stor integritet och ger olika åtkomst till villan. På denna tomt, som också har en bekväm entré och en parkeringsplats för flera bilar, kan en stor pool enkelt anläggas. Villan till salu i Imperia med fantastisk havsutsikt kännetecknas av en utmärkt fördelning av utrymmen och fantastisk atmosfär. Villan har en stor källare internt ansluten till de övre våningarna i villan.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 781 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.
Parkering
Parkeringsplats för flera bilar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Imperia
Ligurien

Pris:
1 500 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
380 m2
Tomtarea:
1 781 m2
Ref.nr
CCHIL6V50

Dela

Till toppen