Stor renoverad sekelskiftesvilla till salu i Bordighera

Stor renoverad sekelskiftesvilla till salu i Bordighera med magnifika fresker. Belägen i centrala Bordighera mycket nära bekvämligheter och stranden i Bordighera. Byggd år 1887 med högt i tak, valv och fresker samt en vacker trädgård på en tomt om 1 000 m2 och med en parkeringsplats. En fantastisk lummig trädgård. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 6 till 7 sovrum
Boarea + Biarea
300 m2 + 29 m2
Rumsbeskrivning
Denna period Villa till salu i Bordighera är på 3 våningar ansluten med hiss och bekväm trappa, som består av: En rymlig hall, stor matsal, kök, tvättstuga och klädkammare på bottenvåningen. Ett vardagsrum med öppen spis och originalparkett (från slutet av 1700-talet), balkong, Master bedroom med stor klädkammare, tre ytterligare sovrum, kontor, två badrum och två rymliga terrasser på andra våninge. Två sovrum och ett badrum, perfekt som gästlägenhet, på vindesvåningen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med vindsvåning
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass F
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Stor renoverad sekelskiftesvilla till salu i Bordighera med magnifika fresker. Belägen i centrala Bordighera mycket nära bekvämligheter och stranden i Bordighera. Byggd år 1887 med högt i tak, valv och fresker samt en vacker trädgård på en tomt om 1 000 m2 och med en parkeringsplats.
En fantastisk lummig trädgård.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 000 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Parkering på tomten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Bordighera
Ligurien

Pris:
1 190 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
300 m2
Biarea:
29 m2
Tomtarea:
1 000 m2
Ref.nr
CCHIL3V02

Dela

Till toppen