Renoverad villa till salu med havsutsikt och vacker trädgård i Ventimiglia

Renoverad villa till salu med havsutsikt och vacker trädgård i Ventimiglia. Belägen i ett villaområde i Ventimiglia med ett vackert läge inte långt från den nya marinan, härlig och renoverad solig villa till salu med havsutsikt. Omgiven av sin privata Medelhavsträdgård på n tomt om 1 275 m2. Villan till salu i Ventimiglia är på 2 våningar. Villan till salu i Ventimiglia är perfekt renoverad och dess position garanterar en fullständig integritet, ett bekvämt solcellssystem beläget på taket på uthuset. Ett godkännt bygglov för att utvidga huset på 18 m2 ingår i köpet. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 till 3 sovrum
Boarea:
100 m2
Rumsbeskrivning
Entré och hall, vardagsrum med veranda, fullt utrustat kök, 2 sovrum, 2 badrum, förråd, garderobsutrymme, stora terrasser som vetter mot havet och ett uthus, perfekt som kontor eller rum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass F
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Ett bekvämt solcellssystem beläget på taket på uthuset. Ett godkännt bygglov för att utvidga huset på 18 m2 ingår i köpet.

Allmänt om fastigheten

Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Den sista staden på den Italienska rivieran innan du når den franska gränsen, är Ventimiglia, en favoritdestination i norra Italien. Med en fascinerande historia, vackra stränder, utomhusmarknader, och vackra trädgårdar, är det en pärla i den liguriska kusten.Det tar cirka två timmar att köra till Ventimiglia från Genua, eller två och en halv timme med tåget. Om du kommer med bil, här är ett tips: Håll utkik efter skyltar som säger "xx Miglia "-som betyder" Ventimiglia " (romerska XX - siffran 20 heter på italienska venti).Ventimiglia är "blomsterentrén" in i Italien och den sista italienska staden innan, efter några kilometer, den franska gränsen tar vid. Ventimiglia är en modern stad med en hel del historia. De förhistoriska spår som finns och dess romerska arv bevaras i det arkeologiska området Nervia, en gång i tiden ett medeltida historiskt centrum, bland de viktigaste i Ligurien. På grund av dess geografiska läge, var Ventimiglia redan tidigt en viktig passagen mot Gallien. Idag har Ventimiglia betydelsen av en oersättlig internationell vägtransports- och järnvägsknut, plats för paus och passage. Då staden korsas av Rojafloden, är staden uppdelad i två delar. Högt uppe på klippan, den medeltida stadskärnan skyddad av murar, med sina historiska byggnader och smala gränder. Längs stranden, den desto mer moderna staden med sina eklektiska stilbyggnader, affärer och strandpromenad som är utsmyckad med palmer, fina trädgårdar och den lokala stranden nedanför. Ventimiglia är en stad i spetsen för handel från alla områden med välförsedda affärer, butiker, smyckes- och hantverksbutiker.Ventimiglia är en trevlig stad med milt klimat. Ventimiglia erbjuder besökare och turister att slappna av, bo eller äta, att gå från hotell till rekreation och idrottsanläggningar. På landsbygden i Ventimiglia finns maritima Alperna, Roja-dalen och Nervia, lätta att nå. Längst kusten mot Frankrike ett par kilometer bort, finns den lilla byn Mortola Inferiore med Hanbury trädgårdar, en av de viktigaste acklimatiseringsträdgårdarna i världen skapad år 1867 av engelsmannen sir Thomas Hanbury. Trädgården ligger på en dalsida ner mot havet, med arter av de mest sällsynta växter från hela världen. Det finns cirka 2 000 växtarter på en yta av 18 hektar och växtligheten frodas tack vare det mycket milda klimatet i denna del av kusten. Fortsätter man mot den franska gränsen blir man fortfarande överraskad av den oemotståndliga vackra naturen och med byggnadsrester från avlägsna epoker. Den höga muren i den röda klippan som kallas "Balzi Rossi", i vars hålrum dyrbara historiska föremål har återfunnits, imponerar varje besökare.
Kommunikation
Nice flygplats: 46 km.
San Remo: 23 km.
Närservice
All service finns i Ventimiglia, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Utomhusparkering.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Ventimiglia
Ligurien

Pris:
430 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
100 m2
Ref.nr
CCHIL5V06

Dela

Till toppen