Sekelskiftesvilla med magisk havsutsikt till salu i Imperia

Sekelskiftesvilla med magisk havsutsikt till salu i Imperia. Med ett privilegierat läge nära centrum av Imperia och Medelhavet och nära den berömda Villa Grock, med en dominerande utsikt över staden och Medelhavet. Villan som är till salu i Imperia är från början av förra sekelskiftet, har stor charm och är i behov av en totalrenovering, med en reserverad och innesluten trädgård. Det är gott om möjligheter till att bygga ut villan och enorm potential tack vare dess utrymmen och dess privilegierade läge. Med garage och servicelokaler i källare som kan anslutnas med en intern hiss, samt en magnifik pool med en fantastisk utsikt. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
9 rum varav 5 till 7 sovrum
Boarea:
500 m2
Rumsbeskrivning
Villan består idag av entréhall, äldre kök, matsal, lounge, bibliotek, vardagsrum, fem sovrum och frem badrum, samt källare med förråd och garage.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fem badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Byggnadsår
1900
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Sekelskiftesvilla med magisk havsutsikt till salu i Imperia. Med ett privilegierat läge nära centrum av Imperia och Medelhavet och nära den berömda Villa Grock, med en dominerande utsikt över staden och Medelhavet.Villan som är till salu i Imperia är från början av förra sekelskiftet, har stor charm och är i behov av en totalrenovering, med en reserverad och innesluten trädgård. Det är gott om möjligheter till att bygga ut villan och enorm potential tack vare dess utrymmen och dess privilegierade läge. Med garage och servicelokaler i källare som kan anslutnas med en intern hiss, samt en magnifik pool med en fantastisk utsikt.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 850 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.
Parkering
Garage i källarplan.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Imperia
Ligurien

Pris:
690 000 EUR
Antal rum:
9
Boarea:
500 m2
Tomtarea:
850 m2
Ref.nr
CCHIL6V15

Dela

Till toppen