Sekelskiftesvilla till salu i Pontedassio

Sekelskiftesvilla till salu i Pontedassio. Belägen bakom Imperia, i Pontedassio, med ett dominerande och soligt läge. Denna stämningsfulla villa till salu i Pontedassio byggdes år 1875, är perfekt underhållen och har en majestätisk och charmig atmosfär. Belägen i en privat park, full av ängar, och höga träd, vilket ger huset integritet och lugn. I parken finns också en pool som behöver återställas, ett perfekt beroende med gästhus och en stor stenlada som med en renovering skulle göra det möjligt att skapa ett fristående hus. På 2 våningar plus en tredje vindsvåning, egendomen drar nytta av de många ursprungliga materialen i en perfekt fusion av rustika trämaterial och marmor. Framför denna speciella villa till salu nära Imperia finns en stor terrass intill ett grönt och skuggigt område. Villan till salu nära Imperia är en perfekt egendom för er som letar efter en bostad med charm av storslagna tider. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
8 rum
Boarea + Biarea
373 m2 + 73 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad villa bestående av. Entré och hall, fullt utrustat kök, vardagsrum, lounge, matsal, kontor, fyra sovrum, fyra badrum, tvättstuga. Källare om 73 m2.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass F
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Sekelskiftesvilla till salu i Pontedassio. Belägen bakom Imperia, i Pontedassio, med ett dominerande och soligt läge.
Denna stämningsfulla villa till salu i Pontedassio byggdes år 1875, är perfekt underhållen och har en majestätisk och charmig atmosfär. Belägen i en privat park, full av ängar, och höga träd, vilket ger huset integritet och lugn.
I parken finns också en pool som behöver återställas, ett perfekt beroende med gästhus och en stor stenlada som med en renovering skulle göra det möjligt att skapa ett fristående hus. På 2 våningar plus en tredje vindsvåning, egendomen drar nytta av de många ursprungliga materialen i en perfekt fusion av rustika trämaterial och marmor. Framför denna speciella villa till salu nära Imperia finns en stor terrass intill ett grönt och skuggigt område.
Villan till salu nära Imperia är en perfekt egendom för er som letar efter en bostad med charm av storslagna tider.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 5257 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård och pool.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pontedassio (liguriska: Puntedassce eller Puntedasce) är en kommun i provinsen Imperia i den italienska regionen Ligurien. Pontedassio är belägen ca 90 km sydväst om Genua och ca 6 kilometer norr om Imperia. Den 31 december 2004 hade Pontedassio en befolkning på 2 159 invånare och en areal om 14,5 km2. Pontedassio gränsar till följande kommuner: Chiusanico, Chiusavecchia, Diano Arentino, Imperia, Lucinasco och Vasi.
Kommunikation
Nice flygplats: 100 km.
Imperia: 6 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Pontedassio
Ligurien

Pris:
790 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
373 m2
Biarea:
73 m2
Tomtarea:
5257 m2
Ref.nr
CCHIL6V61

Dela

Till toppen