Villa till salu i Bordighera med panoramautsikt över Medelhavet

Villa till salu i Bordighera med panoramautsikt över Medelhavet. Belägen på den första kullen ovanför Bordighera en rymlig villa till salu med enastående utsikt över staden, Medelhavet och bort mot den franska kusten, Omgiven av en privat trädgård på en tomt om ca. 750 m2. En villa på 3 våningar. Layouten i villan till salu i Bordighera gör det lätt att dela upp i 2 lägenheter. Ett dubbelgarage ingår också. En vacker extra trädgårdstomt om 1 100 m2 är möjlig att köpa till. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 3 till 6 sovrum
Boarea + Biarea
230 m2 + 100 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av: Entré, vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök, matsal och badrum. Alla rummen vetter mot den stora terrassen och verandan. 3 sovrum, 2 badrum och en solig terrass på övre våningen. Tvättstuga, 3 ytterligare rum, badrum och källare, som alla vetter mot stor täckt terrass och trädgården på nedre våningen.

Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Villa till salu i Bordighera med panoramautsikt över Medelhavet. Belägen på den första kullen ovanför Bordighera en rymlig villa till salu med enastående utsikt över staden, Medelhavet och bort mot den franska kusten,
Omgiven av en privat trädgård på en tomt om ca. 750 m2. En villa på 3 våningar. Layouten i villan till salu i Bordighera gör det lätt att dela upp i 2 lägenheter.
Ett dubbelgarage ingår också. En vacker extra trädgårdstomt om 1 100 m2 är möjlig att köpa till.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 750 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Dubbelgarage.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Bordighera
Ligurien

Pris:
1 550 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
230 m2
Biarea:
100 m2
Tomtarea:
750 m2
Ref.nr
CCHIL3V71

Dela

Till toppen