Villa till salu nära Seborgas historiska centrum

Villa till salu nära Seborgas historiska centrum. På ett bekvämt läge precis utanför Seborgas historiska centrum, härlig villa till salu i perfekt skick på 3 våningar och uppdelad i 2 lägenheter omgiven av liten privat trädgård. Denna villa till salu i Seborga är redo. Tack vare sin position harvillan till salu i Seborga sol hela dagen. Terrassen och trädgården är utrustad med en grillplats som är perfekt för att äta utomhus. Med parkeringsplats och ett garage. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 till 4 sovrum
Boarea + Biarea
196 m2 + 35 m2
Rumsbeskrivning
Entré, matplats med öppet kök och öppen spis, vardagsrum, badrum på bottenvåningen, samt två sovrum, två badrum med balkonger och terrass på första våningen.

En fristående lägenhet bestående av vardagsrum, kök, ett sovrum och ett badrum fyller bottenvåningen i villan till salu i Seborga och kan förenas med huvudlägenheten som öppnas upp med en dörr i vardagsrummet.

Kök
Två fullt utrustade kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Villa till salu nära Seborgas historiska centrum. På ett bekvämt läge precis utanför Seborgas historiska centrum, härlig villa till salu i perfekt skick på 3 våningar och uppdelad i 2 lägenheter omgiven av liten privat trädgård.
Denna villa till salu i Seborga är redo. Tack vare sin position harvillan till salu i Seborga sol hela dagen. Terrassen och trädgården är utrustad med en grillplats som är perfekt för att äta utomhus. Med parkeringsplats och ett garage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 600 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Seborgas historia är rolig och fascinerande. År 1079 blev Furstendömet Seborga en del av det heliga romerska riket. Senare under 1748, (fördraget i Aquisgrana) var Furstendömet Seborga heller inte integrerad i Republiken Genua, inte heller omnämns det vid kongressen i Wien år 1815 som en del av kungariket Sardinien, Italiens enande 1861. Och sist men inte minst Furstendömet Seborga har än idag inte betraktats som en del av Republiken Italien som bildades år 1946. Med hänsyn till deras speciella situation, valde Seborgas invånare år 1963 sin Prince Giorgio. Idag finns ingen spänning mellan Furstendömet Seborga och den italienska regeringen. Polis, hälsa, telekommunikation, skola och alla andra offentliga tjänster tillhandahålls som i resten av Italien. Seborgas invånare betalar regelbundet skatter, deltar i den italienska administrationen och röstar i lokala och nationella (italienska) val.
Kommunikation
Nice flygplats: 60 km.
San Remo: 23 km.
Imperia: 56 km.
Bordighera: 11 km.
Medelhavet och stranden: 11 km.
Parkering
Med parkeringsplats och ett garage.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Seborga
Ligurien

Pris:
350 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
196 m2
Biarea:
35 m2
Tomtarea:
600 m2
Ref.nr
CCHIL5V57

Dela

Till toppen