Typiskt liguriskt helrenoverat Townhouse till salu i Dolceacqua

Typiskt liguriskt helrenoverat Townhouse till salu i Dolceacqua med utsikt över slottet. Beläget med ett mycket bekvämt läge nära all service. Ett garage finns att köpa till. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
80 m2
Rumsbeskrivning
Detta hus i Dolceacqua är i perfekt skick, på 3 våningar som består av: Ett stort kök, vardagsrum, badrum på 1:a våningen, sovrum på 2: a våningen och Master bedroom med badrum på tredje och sista våningen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1-3 av 3, hiss finns
Allmänt
Typiskt liguriskt helrenoverat Townhouse till salu i Dolceacqua med utsikt över slottet. Beläget med ett mycket bekvämt läge nära all service. Ett garage finns att köpa till.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Fönster: 1-glas

Närområde

Allmänt
Drygt 7 km från havet ligger den vackra byn Dolceacqua. Skönheten i Dolceacqua var känd av utländska resenärer redan under förra sekelskiftet. Ån Nervia delar byn i två delar: Den äldsta delen," La Terra " återfinns nedanför slottet och husen ligger i koncentriska cirklar. På andra sidan ån ligger Borgo, också av medeltida ursprung, med ett monument som kallas "Monumento Alla Capra". Som i en saga, mystisk och förtrollad, smala gränder går upp och ner och i kors, som i en labyrint, med mörka passager. Därför är besökare på Italienska rivieran definitivt tvungna att besöka Dolceacqua. "PonteVecchio" (den gamla bron) är en av de mest eleganta arkitektoniska verken, beskriven av Claude Monet som en juvel, och som förbinder de två delarna Terra och" Borgo ".
Kommunikation
Nice flygplats: 60 km.
San Remo: 22 km.
Närservice
All service finns i Dolceacqua, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Ett garage finns att köpa till.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Dolceacqua
Ligurien

Pris:
190 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
80 m2
Antal sovrum:
3
Ref.nr
CCHIL5T14

Dela

Till toppen