Villa till salu i Imperia med havsutsikt

Villa till salu i Imperia med havsutsikt.Belägen på en av de vackraste platserna i Imperia, mycket nära centrum. En vacker villa till salu med blomstrande trädgård och havsutsikt. Villan till salu i Imperia har ett bekvämt garage och för att komma åt villan är det nödvändigt att gå ca. 30 meter och nå den vackra entrén. Fastighetens ingång med en frodig trädgård bestående av gräsmatta, träd, blommor och färger, medan stora terrasslagda utrymmen tillåter att äta ute och koppla av i öppna utrymmen som verkligen är ett mervärde för denna vackra och speciella egendom. Villan renoverades år 2014. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 till 3 sovrum
Boarea
152 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen består av entré, ett charmigt vardagsrum med öppen spis och kök, utformad i perfekt harmoni med utomhusutrymmet. En vacker trappa leder till mezzaninen där det finns ett badrum.<br />
<br />
På övrevåningen finns Master b4edroom med panoramautsikt ett andra sovrum, ett badrum och access till en lång terrass, mysig, rymlig och med panoramautsikt med utekök, där man kan njuta av en fantastisk havsutsikt.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Villa till salu i Imperia med havsutsikt.Belägen på en av de vackraste platserna i Imperia, mycket nära centrum. En vacker villa till salu med blomstrande trädgård och havsutsikt. Villan till salu i Imperia har ett bekvämt garage och för att komma åt villan är det nödvändigt att gå ca. 30 meter och nå den vackra entrén. Fastighetens ingång med en frodig trädgård bestående av gräsmatta, träd, blommor och färger, medan stora terrasslagda utrymmen tillåter att äta ute och koppla av i öppna utrymmen som verkligen är ett mervärde för denna vackra och speciella egendom. Villan renoverades år 2014.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 424 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.
Parkering
Garage.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Imperia
Ligurien

Pris:
590 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
152 m2
Tomtarea:
424 m2
Ref.nr
CCHIL6V14

Dela

Till toppen