Elegant 4-rums etagelägenhet i tre plan till salu i Bordighera

Elegant 4-rums etagelägenhet i tre plan till salu i Bordighera på den prestigefyllda gatan Via Romana. Renoverad med lyxiga material som väggar av natursten, parkett, specialbeställda dubbel isolerglasfönster och utrustade med golvvärme, luftkonditionering, domotiskt elektriskt system, hi-fi integrerat i rummen, jacuzzi, larmsystem. I försäljningen av denna charmiga lägenhet i Bordighera ingår 3 täckta parkeringsplatser igaraget och ett användbart förråd nära trädgården. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
200 m2
Rumsbeskrivning
Individuell ingång från den privata trädgården in till ett stort vardagsrum med matplats och öppet kök på bottenvåningen. Sovrum med badrum, dressing och balkong, ett andra sovrum och badrum med dusch och jacuzzi på andra våningen. Ett tredje sovrum eller kontor på ca. 60 m2 på tredje och sista våningen med ett tak och många elektriska takfönster.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1-3 av 3, hiss finns
Allmänt
Elegant 4-rums etagelägenhet i tre plan till salu i Bordighera på den prestigefyllda gatan Via Romana. Renoverad med lyxiga material som väggar av natursten, parkett, specialbeställda dubbel isolerglasfönster och utrustade med golvvärme, luftkonditionering, domotiskt elektriskt system, hi-fi integrerat i rummen, jacuzzi, larmsystem. I försäljningen av denna charmiga lägenhet i Bordighera ingår 3 täckta parkeringsplatser igaraget och ett användbart förråd nära trädgården.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla med garage
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central luftkonditionering
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglasfönster

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
3 parkeringsplatser i garage.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Bordighera
Ligurien

Pris:
1 250 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
200 m2
Sovrum:
3
Ref.nr
CCHIL3Q42

Dela

Till toppen