3-rumslägenhet med havsutsikt till salu i Imperia

3-rumslägenhet med havsutsikt till salu i Imperia. Belägen i eleganta kvarter, perfekt underhållen, några få steg från havet. Lägenheten till salu i Imperia ligger på andra våningen i en nybyggd byggnad, bestående av entré och hall, vardagsrum med öppet kök, sovrum med plats för dubbelsäng, ett sovrum plats för enkelsäng och ett badrum, samt två terrasser. Med en vacker stor terrass med en härlig havsutsikt som är det perfekta utrymmet för att njuta av solen och utsikten. på baksidan har vi också en extra terrass. Ett källarförråd ingår och ett mycket bekvämt garage på bottenvåningen kan köpas till separat. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
72 m2
Rumsbeskrivning
Bestående av entré och hall, vardagsrum med öppet kök, sovrum med plats för dubbelsäng, ett sovrum plats för enkelsäng och ett badrum, samt två terrasser. Med en vacker stor terrass med en härlig havsutsikt som är det perfekta utrymmet för att njuta av solen och utsikten. på baksidan har vi också en extra terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 2, hiss finns
Allmänt
3-rumslägenhet med havsutsikt till salu i Imperia. Belägen i eleganta kvarter, perfekt underhållen, några få steg från havet. Lägenheten till salu i Imperia ligger på andra våningen i en nybyggd byggnad, bestående av entré och hall, vardagsrum med öppet kök, sovrum med plats för dubbelsäng, ett sovrum plats för enkelsäng och ett badrum, samt två terrasser. Med en vacker stor terrass med en härlig havsutsikt som är det perfekta utrymmet för att njuta av solen och utsikten. på baksidan har vi också en extra terrass. Ett källarförråd ingår och ett mycket bekvämt garage på bottenvåningen kan köpas till separat.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus med källarplan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Imperia
Ligurien

Pris:
320 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
72 m2
Ref.nr
CCHIL6T01

Dela

Till toppen