3-rumslägenhet som säljs renoverad och möblerad i Vallebona

3-rumslägenhet som säljs renoverad och möblerad i Vallebona. Belägen i den historiska stadskärnan i Vallebona, är denna lägenhet till salu en utmärkt investering. Lägenheten består av entré, vardagsrum med stort pentry, Master bedroom, ett andra sovrum och et badrum. Denna lägenhet till salu i Vallebona är i utmärkt skick. Det finns även en privat parkering till lägenheten. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
55 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av entré, vardagsrum med stort pentry, Master bedroom, ett andra sovrum och et badrum. Denna lägenhet till salu i Vallebona är i utmärkt skick.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 4, hiss finns
Allmänt
3-rumslägenhet som säljs renoverad och möblerad i Vallebona.
Belägen i den historiska stadskärnan i Vallebona, är denna lägenhet till salu en utmärkt investering. Lägenheten består av entré, vardagsrum med stort pentry, Master bedroom, ett andra sovrum och et badrum. Denna lägenhet till salu i Vallebona är i utmärkt skick. Det finns även en privat parkering till lägenheten.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Fönster: 1-glas

Närområde

Allmänt
Vallebona ligger endast 4 km från havet och är en av Liguriens äldsta och mest typiska byar. De mörka skuggorna i de branta och smala gränderna, sluttande gator med valv och strävpelare ger allt en "air" av mystik. Vid infarten till byn Vallebona, finns resterna av valv där soldater skulle hälla kokande olja på sina fiender. Bortom byporten Santa Maria finner man torget och församlingskyrkan San Lorenzo med sin pittoreska stenklockstapel med anor från 1300-talet. Det höga klocktornet i församlingskyrkan stakar ut en annan funktion av särskilt arkitektoniskt intresse: överstycket ovanför ytterdörren, daterad år 1478. Byn grundades på medeltiden, tack vare den bördiga jorden, från vilken namnet "Valle Buona" (= bra dal) givit byn sitt namn. Precis som andra byar och förorter i västra Ligurien blev byn en del av Earlen av Ventimiglias imperium och som underkuvade byn fram till år 1686. Därefter gick byn samman med sju andra kommuner och bildade en oberoende gemenskap, men likväl under kontroll av republiken Genua. Numera Vallebona är känd för sin typiska liguriska arkitektur; stenhus, klockor och torn. Promenad genom "carrugi", kan vi hitta torg, och suggestiva platser, restauranger som specialiserat sig på typiska liguriska maträtter som; kanin kryddad med lagerblad, rosmarin och svarta oliver, kött ravioli, "Torta verde (grön paj) och" meresane " "zucchini" blommor fyllda med grönsaker, ägg och ost. Typiska desserter är "Buscaiteli" och "Bugie" smaksatt med apelsinblomvatten, påminnelser om en antik landsbygd. Under sommaren erbjuder byn Vallebona en rik evenemangskalender med shower, filmer, fester och traditionella kulinariska festivaler.
Kommunikation
Nice flygplats: 56 km.
San Remo: 19 km.
Imperia: 38 km.
Bordighera: 4 km.
Medelhavet och stranden: 5 km.
Närservice
All service finns i Vallebona, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Vallebona
Ligurien

Pris:
110 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
55 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCHIL5T11

Dela

Till toppen