Lyxvilla fullt möblerad med pool och havsutsikt i Bordighera

Lyxvilla fullt möblerad med pool och havsutsikt i Bordighera. Belägen på den första kullen av Bordighera, helt ny lyxvilla till salu på 3 våningar med stort garage och en privat trädgård på en tomt om 1 400 m2. Villan är säljs fullt möblerad. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
395 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av: Entré och hall, ett rymligt vardagsrum med utsikt över poolen, matplats, lyxigt kök, 2 gästrum, 2 badrum på bottenvåningen. Stort sovrum med badrum, stor terrass med havsutsikt, ett andra sovrum med eget badrum och en täckt balkong på andra våningen. I källarplan tvättstuga, SPA, hobbyrum och ett rymligt garage på 110 m2 på bottenvåningen. Alla golv är anslutna med en bekväm trappa.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källarplan
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Central A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetomg
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Lyxvilla fullt möblerad med pool och havsutsikt i Bordighera. Belägen på den första kullen av Bordighera, helt ny lyxvilla till salu på 3 våningar med stort garage och en privat trädgård på en tomt om 1 400 m2. Villan är säljs fullt möblerad.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1400 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser,
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Bordighera
Ligurien

Pris:
2 690 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
395 m2
Tomtarea:
1400 m2
Ref.nr
CCHIL3V06

Dela

Till toppen