2-rums marklägenhet med stor terrass till salu i Vallecrosia

2-rums marklägenhet med stor terrass till salu i Vallecrosia. Belägen i ett grönt och lugnt område på gångavstånd till centrum av Vallecrosia, en härlig helrenoverad lägenhet till salu med stor solig terrass, garage och pool. Lägenheten består av entré, vardagsrum, fullt utrustat kök som vetter mot terrassen, ett sovrum och ett lyxigt badrum i marmor med modern dusch, samt stor terrass med markis. En gemensam pool ligger endast några få steg från lägenheten. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum
Boarea:
55 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av entré, vardagsrum, fullt utrustat kök som vetter mot terrassen, ett sovrum och ett lyxigt badrum i marmor med modern dusch, samt stor terrass med markis.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 3, hiss finns
Allmänt
2-rums marklägenhet med stor terrass till salu i Vallecrosia. Belägen i ett grönt och lugnt område på gångavstånd till centrum av Vallecrosia, en härlig helrenoverad lägenhet till salu med stor solig terrass, garage och pool. Lägenheten består av entré, vardagsrum, fullt utrustat kök som vetter mot terrassen, ett sovrum och ett lyxigt badrum i marmor med modern dusch, samt stor terrass med markis. En gemensam pool ligger endast några få steg från lägenheten.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass F
Byggnadssätt
Fönster: 1-glas

Närområde

Allmänt
Vallecrosia är en kommun och kustort i provinsen Imperia i den italienska regionen Ligurien, beläge ca 120 kilometer sydväst om Genoa. Belägen intill den livliga gränsstaden mot Frankrike, Ventimiglia.Vallecrosia gränsar till följande kommuner: Bordighera, Camporosso, San Biagio della Cima och Vallebona.
Kommunikation
Nice flygplats: 52 km.
Ventimiglia: 4 km.
Parkering
Med eget garage.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Vallecrosia
Ligurien

Pris:
160 000 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
55 m2
Antal sovrum:
1
Ref.nr
CCHIL5B03

Dela

Till toppen