Parhus till salu med panoramautsikt i Seborga

Parhus till salu med panoramautsikt i Seborga. Endast 15 minuters bilresa till Medelhavet och endast 5 minuters bilresa från motorvägen i Bordighera. Parhus över två våningar med privat trädgård och havsutsikt. Huset består av entré, vardagsrum, öppet kök, badrum på bottenvåningen mot den vackra anlagda trädgården och stor terrass. På övervåningen två sovrum och ett badrum. Huset är nybyggt och dess lugna läge garanterar en underbar utsikt över dalen bort mot det blå Medelhavet. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea
90 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av entré, vardagsrum, öppet kök, badrum på bottenvåningen mot den vackra anlagda trädgården och stor terrass. På övervåningen två sovrum och ett badrum. Huset är nybyggt och dess lugna läge garanterar en underbar utsikt över dalen bort mot det blå Medelhavet.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Parhus i 2 plan
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Parhus till salu med panoramautsikt i Seborga. Endast 15 minuters bilresa till Medelhavet och endast 5 minuters bilresa från motorvägen i Bordighera. Parhus över två våningar med privat trädgård och havsutsikt. Huset består av entré, vardagsrum, öppet kök, badrum på bottenvåningen mot den vackra anlagda trädgården och stor terrass. På övervåningen två sovrum och ett badrum. Huset är nybyggt och dess lugna läge garanterar en underbar utsikt över dalen bort mot det blå Medelhavet.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 500 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Seborgas historia är rolig och fascinerande. År 1079 blev Furstendömet Seborga en del av det heliga romerska riket. Senare under 1748, (fördraget i Aquisgrana) var Furstendömet Seborga heller inte integrerad i Republiken Genua, inte heller omnämns det vid kongressen i Wien år 1815 som en del av kungariket Sardinien, Italiens enande 1861. Och sist men inte minst Furstendömet Seborga har än idag inte betraktats som en del av Republiken Italien som bildades år 1946. Med hänsyn till deras speciella situation, valde Seborgas invånare år 1963 sin Prince Giorgio. Idag finns ingen spänning mellan Furstendömet Seborga och den italienska regeringen. Polis, hälsa, telekommunikation, skola och alla andra offentliga tjänster tillhandahålls som i resten av Italien. Seborgas invånare betalar regelbundet skatter, deltar i den italienska administrationen och röstar i lokala och nationella (italienska) val.
Kommunikation
Nice flygplats: 60 km.
San Remo: 23 km.
Imperia: 56 km.
Bordighera: 11 km.
Medelhavet och stranden: 11 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Seborga
Ligurien

Pris:
299 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
90 m2
Tomtarea:
500 m2
Ref.nr
CCHIL5V55

Dela

Till toppen