Villa med pool till salu i Diano Marina

Villa med pool till salu i Diano Marina. Vilan är belägen endast 700 meter från havet och sandstränderna i Diano Marina, på första kullen med panoramautsikt över havet, försäljning av en vacker villa med pool. Villan till salu i Diano Marina är i typisk ligurisk byggnadsstil, omgiven av en vacker privat park på en tomt om ca. 1 200 m2 med träd och gräsmatta, med mycket privatliv, en stor terrass med utsikt över köket, en pool, stor källare och ett garage som dessutom lämpar sig för sportbilar. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 till 5 sovrum
Boarea
205 m2
Rumsbeskrivning
Internt har vilan en vacker havsutsikt över den vackra havsbukten vid Diano Marina. Övervåningen är ett stort öppet utrymme med öppet kök och ett badrum. En trappa leder ned till nedre våningen med utgång till trädgården, där det finns 4 sovrum och 2 badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass F
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Villa med pool till salu i Diano Marina. Vilan är belägen endast 700 meter från havet och sandstränderna i Diano Marina, på första kullen med panoramautsikt över havet, försäljning av en vacker villa med pool. Villan till salu i Diano Marina är i typisk ligurisk byggnadsstil, omgiven av en vacker privat park på en tomt om ca. 1 200 m2 med träd och gräsmatta, med mycket privatliv, en stor terrass med utsikt över köket, en pool, stor källare och ett garage som dessutom lämpar sig för sportbilar.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1200 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Diano Marina är en tvättäkta badort på Liguriens västra del, nära gränsen till Frankrike. Området kallas för "blomsterrivieran" och är känd för sina fina sandstränder, frodiga omgivningar och det milda klimatet. Lägg där till ett stort utbud av restauranger, butiker och kaféer. Gå inte miste om höjdpunkten i juni: Den stora blomsterfestivalen, då stadens fylls med blommor och gator och torg täcks av miljontals blommor.Varje tisdag förmiddag är det gatumarknad i staden.
Kommunikation
Nice flygplats: 102 km.
San Remo: 44 km.
Närservice
All service finns i Diano Marina, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Diano Marina
Ligurien

Pris:
850 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
205 m2
Tomtarea:
1200 m2
Ref.nr
CCHIL6V44

Dela

Till toppen