Villa till salu med stor trädgård, pool och havsutsikt i Camporosso

Villa till salu med stor trädgård, pool och havsutsikt i Camporosso, vid inlandet bakom Bordighera. Belägen med mindre än 15 minuters bilresa från stränderna, i ett exklusivt område bakom Bordighera, rymlig villa till salu med imponerande runt vardagsrum i torn omgivet av golv till tak fönster. Tomt om 4 000 m2. Denna villa i Camporosso har en stor infinitypool med panoramautsikt, omgiven av en bekväm terrass med fantastisk havsutsikt. En parkeringsplats ingår också. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 5 sovrum
Boarea:
300 m2
Rumsbeskrivning
Villa till salu i Camporosso som består av 2 oberoende lägenheter.

Lägenhet nr 1 om ca 240 m2 ligger över ett unikt golv med entré och hall, kök, stort vardagsrum, täckt terrass, reception med öppen spis, kontor, 4 sovrum, 2 balkonger, 3 badrum och tvättstuga. Lägenhet nr 2 om 60 m2 består av en nyrenoverad lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum, kök och vardagsrum vänd mot trädgården.
Kök
Två kök.
Badrum
Fem sovrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Villa till salu med stor trädgård, pool och havsutsikt i Camporosso, vid inlandet bakom Bordighera. Belägen med mindre än 15 minuters bilresa från stränderna, i ett exklusivt område bakom Bordighera, rymlig villa till salu med imponerande runt vardagsrum i torn omgivet av golv till tak fönster. Tomt om 4 000 m2. Denna villa i Camporosso har en stor infinitypool med panoramautsikt, omgiven av en bekväm terrass med fantastisk havsutsikt. En parkeringsplats ingår också.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 4 000 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Camporosso är en kommun och by i provinsen Imperia i den italienska regionen Ligurien, som ligger cirka 160 kilometer sydväst om Genua.Camporosso gränsar till följande kommuner: Dolceacqua, San Biagio della Cima, Vallecrosia och Ventimiglia.
Kommunikation
Nice flygplats: 54 km.
San Remo: 18 km.
Imperia: 53 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Camporosso
Ligurien

Pris:
1 100 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
300 m2
Tomtarea:
4 000 m2
Ref.nr
CCHIL5V54

Dela

Till toppen