Villa under uppförande att slutföra och med havsutsikt till salu i Vallebona

Villa under uppförande att slutföra och med havsutsikt till salu i Vallebona. På den första kullen bakom Bordighera, nära den vackra byn Vallebona, villa under uppbyggnad till salu och med fantastisk panoramautsikt över dal dalen bort mot det blå Medelhavet. Villan till salu i Vallebona är omgiven av en terrasserad trädgård på en tomt om ca. 800 m2. Möjligt att parkera flera bilar och få tillstånd att bygga en pool. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 sovrum
Boarea
170 m2
Rumsbeskrivning
Villan till salu i Vallebona ligger över 2 våningar som är planerad för: vardagsrum med pentry, badrum och stor terrass med panoramautsikt på bottenvåningen; stort utrymme att delas i 2 eller 3 sovrum, badrum, källare och dubbelgarage på bottenvåningen mot trädgården.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla att slutföra
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Villa under uppförande att slutföra och med havsutsikt till salu i Vallebona. På den första kullen bakom Bordighera, nära den vackra byn Vallebona, villa under uppbyggnad till salu och med fantastisk panoramautsikt över dal dalen bort mot det blå Medelhavet. Villan till salu i Vallebona är omgiven av en terrasserad trädgård på en tomt om ca. 800 m2. Möjligt att parkera flera bilar och få tillstånd att bygga en pool.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 800 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård att anlägga.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Internet möjligt upp till 100 Mb/sek.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Vallebona ligger endast 4 km från havet och är en av Liguriens äldsta och mest typiska byar. De mörka skuggorna i de branta och smala gränderna, sluttande gator med valv och strävpelare ger allt en "air" av mystik. Vid infarten till byn Vallebona, finns resterna av valv där soldater skulle hälla kokande olja på sina fiender. Bortom byporten Santa Maria finner man torget och församlingskyrkan San Lorenzo med sin pittoreska stenklockstapel med anor från 1300-talet. Det höga klocktornet i församlingskyrkan stakar ut en annan funktion av särskilt arkitektoniskt intresse: överstycket ovanför ytterdörren, daterad år 1478. Byn grundades på medeltiden, tack vare den bördiga jorden, från vilken namnet "Valle Buona" (= bra dal) givit byn sitt namn. Precis som andra byar och förorter i västra Ligurien blev byn en del av Earlen av Ventimiglias imperium och som underkuvade byn fram till år 1686. Därefter gick byn samman med sju andra kommuner och bildade en oberoende gemenskap, men likväl under kontroll av republiken Genua. Numera Vallebona är känd för sin typiska liguriska arkitektur; stenhus, klockor och torn. Promenad genom "carrugi", kan vi hitta torg, och suggestiva platser, restauranger som specialiserat sig på typiska liguriska maträtter som; kanin kryddad med lagerblad, rosmarin och svarta oliver, kött ravioli, "Torta verde (grön paj) och" meresane " "zucchini" blommor fyllda med grönsaker, ägg och ost. Typiska desserter är "Buscaiteli" och "Bugie" smaksatt med apelsinblomvatten, påminnelser om en antik landsbygd. Under sommaren erbjuder byn Vallebona en rik evenemangskalender med shower, filmer, fester och traditionella kulinariska festivaler.
Kommunikation
Nice flygplats: 56 km.
San Remo: 19 km.
Imperia: 38 km.
Bordighera: 4 km.
Medelhavet och stranden: 5 km.
Närservice
All service finns i Vallebona, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Vallebona
Ligurien

Pris:
350 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
170 m2
Tomtarea:
800 m2
Ref.nr
CCHIL5V23

Dela

Till toppen