2 villor att slutföra till salu i Bordighera

2 villor att slutföra till salu i Bordighera. På den första kullen av Bordighera 2 villor till salu som ligger på 2 våningar om 160 m2. var och en med en tomt på 800 m2. Belägna i ett bostadsområde som ligger mycket nära kollektivtrafik säljs dessa villor under de faktiska förhållandena. Den nedre villan består av huvudstruktur och väggar för 210 000 Euro. Den högre villan består av huvudbyggnad, väggar i huset, tak och källare för 135 000 Euro. Varje villa har bygglov för att anlägga en pool. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
5 rum
Boarea
160 m2
Rumsbeskrivning

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
2 villor att slutföra till salu i Bordighera. På den första kullen av Bordighera 2 villor till salu som ligger på 2 våningar om 160 m2. var och en med en tomt på 800 m2.
Belägna i ett bostadsområde som ligger mycket nära kollektivtrafik säljs dessa villor under de faktiska förhållandena. Den nedre villan består av huvudstruktur och väggar för 210 000 Euro. Den högre villan består av huvudbyggnad, väggar i huset, tak och källare för 135 000 Euro. Varje villa har bygglov för att anlägga en pool.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 800 m2
Tomtbeskrivning
Tomt med bygglov för villa.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Bordighera
Ligurien

Pris:
135 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
160 m2
Tomtarea:
800 m2
Ref.nr
CCHIL3V29

Dela

Till toppen