Villa till salu med panoramautsikt över havet i Ventimiglia

Villa till salu med panoramautsikt över havet i Ventimiglia. Nära till franska gränsen med endast 10 minuter till Monaco och 30 minuter till den internationella flygplatsen i Nice. Denna villa till salu i Ventimiglia har en fantastisk utsikt över Medelhavet och en tomt om 3 000 m2. På tre våningar. Med parkeringsplatser och med möjligheten att anlägga en pool. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
9 rum
Boarea + Biarea
200 m2 + 280 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen: Entré, stort och soligt vardagsrum, kök med utgång till den täckta terrassen på 60 m2 med underbar havsutsikt, ett badrum och en tvättstuga.

Övervåningen: Fyra sovrum, ett badrum och en underbar terrass på 50 m2 med havsutsikt.

Förvaring och garage om 280 m2 på nedre bottenvåningen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass F
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Villa till salu med panoramautsikt över havet i Ventimiglia.
Nära till franska gränsen med endast 10 minuter till Monaco och 30 minuter till den internationella flygplatsen i Nice. Denna villa till salu i Ventimiglia har en fantastisk utsikt över Medelhavet och en tomt om 3 000 m2. På tre våningar. Med parkeringsplatser och med möjligheten att anlägga en pool.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3 000 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Den sista staden på den Italienska rivieran innan du når den franska gränsen, är Ventimiglia, en favoritdestination i norra Italien. Med en fascinerande historia, vackra stränder, utomhusmarknader, och vackra trädgårdar, är det en pärla i den liguriska kusten.Det tar cirka två timmar att köra till Ventimiglia från Genua, eller två och en halv timme med tåget. Om du kommer med bil, här är ett tips: Håll utkik efter skyltar som säger "xx Miglia "-som betyder" Ventimiglia " (romerska XX - siffran 20 heter på italienska venti).Ventimiglia är "blomsterentrén" in i Italien och den sista italienska staden innan, efter några kilometer, den franska gränsen tar vid. Ventimiglia är en modern stad med en hel del historia. De förhistoriska spår som finns och dess romerska arv bevaras i det arkeologiska området Nervia, en gång i tiden ett medeltida historiskt centrum, bland de viktigaste i Ligurien. På grund av dess geografiska läge, var Ventimiglia redan tidigt en viktig passagen mot Gallien. Idag har Ventimiglia betydelsen av en oersättlig internationell vägtransports- och järnvägsknut, plats för paus och passage. Då staden korsas av Rojafloden, är staden uppdelad i två delar. Högt uppe på klippan, den medeltida stadskärnan skyddad av murar, med sina historiska byggnader och smala gränder. Längs stranden, den desto mer moderna staden med sina eklektiska stilbyggnader, affärer och strandpromenad som är utsmyckad med palmer, fina trädgårdar och den lokala stranden nedanför. Ventimiglia är en stad i spetsen för handel från alla områden med välförsedda affärer, butiker, smyckes- och hantverksbutiker.Ventimiglia är en trevlig stad med milt klimat. Ventimiglia erbjuder besökare och turister att slappna av, bo eller äta, att gå från hotell till rekreation och idrottsanläggningar. På landsbygden i Ventimiglia finns maritima Alperna, Roja-dalen och Nervia, lätta att nå. Längst kusten mot Frankrike ett par kilometer bort, finns den lilla byn Mortola Inferiore med Hanbury trädgårdar, en av de viktigaste acklimatiseringsträdgårdarna i världen skapad år 1867 av engelsmannen sir Thomas Hanbury. Trädgården ligger på en dalsida ner mot havet, med arter av de mest sällsynta växter från hela världen. Det finns cirka 2 000 växtarter på en yta av 18 hektar och växtligheten frodas tack vare det mycket milda klimatet i denna del av kusten. Fortsätter man mot den franska gränsen blir man fortfarande överraskad av den oemotståndliga vackra naturen och med byggnadsrester från avlägsna epoker. Den höga muren i den röda klippan som kallas "Balzi Rossi", i vars hålrum dyrbara historiska föremål har återfunnits, imponerar varje besökare.
Kommunikation
Nice flygplats: 46 km.
San Remo: 23 km.
Närservice
All service finns i Ventimiglia, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Ventimiglia
Ligurien

Pris:
950 000 EUR
Antal rum:
9
Boarea:
200 m2
Biarea:
280 m2
Tomtarea:
3 000 m2
Ref.nr
CCHIL3V50

Dela

Till toppen