Parhus med privat trädgård till salu i Bordighera

Parhus med privat trädgård till salu i Bordighera. I ett bostadsområde och lugnt område av Bordighera, på gångavstånd från alla affärer och bekvämligheter. Promenadstranden och stranden ligger bara några få steg bort. Detta hus ä5r på två våningar. En trevlig privat anlagd trädgård på en tomt om ca. 400 m2 runt huset med typiska Medlehavsväxter (olivträd, palmer, etc.) och en användbar täckt parkeringsplats. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
120 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen: Entré, rymligt vardagsrum med access till veranda, kök och ett badrum.

Övervåningen: Ett sovrum med badrum, två ytterligare sovrum, gemensamt badrum och en solig terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Parhus i 2 plan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Parhus med privat trädgård till salu i Bordighera.
I ett bostadsområde och lugnt område av Bordighera, på gångavstånd från alla affärer och bekvämligheter. Promenadstranden och stranden ligger bara några få steg bort. Detta hus ä5r på två våningar. En trevlig privat anlagd trädgård på en tomt om ca. 400 m2 runt huset med typiska Medlehavsväxter (olivträd, palmer, etc.) och en användbar täckt parkeringsplats.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 400 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Bordighera
Ligurien

Pris:
699 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
120 m2
Tomtarea:
400 m2
Ref.nr
CCHIL3V44

Dela

Till toppen