Villa under uppförande till salu i Bordighera

Villa under uppförande till salu i Bordighera. Ovanför centrum av Bordighera, ny villa till salu med havsutsikt. Denna villa till salu i Bordighera säljs där man själv får göra interiören klar och i 2 våningar. Den vackra trädgården och den täckta uteplatsen erbjuder en avslappnad livsstil. Denna villa till salu i Bordighera, ligger i ett område med nybyggda villor och det kommer också att levereras med helt färdig exteriör. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea
145 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåning planerad för: Stort vardagsrum och öppet kök med utgång till en stor täckt uteplats, två sovrum och två badrum.

Nedre bottenvåning planerad för: Stort garage, tvättstuga och källare.
Kök
Kök att installera.
Badrum
Två badrum att inreda.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Villa under uppförande till salu i Bordighera. Ovanför centrum av Bordighera, ny villa till salu med havsutsikt.
Denna villa till salu i Bordighera säljs där man själv får göra interiören klar och i 2 våningar. Den vackra trädgården och den täckta uteplatsen erbjuder en avslappnad livsstil. Denna villa till salu i Bordighera, ligger i ett område med nybyggda villor och det kommer också att levereras med helt färdig exteriör.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 680 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Bordighera
Ligurien

Pris:
450 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
145 m2
Tomtarea:
680 m2
Ref.nr
CCHIL3V52

Dela

Till toppen