3-rumslägenhet med havsutsikt till salu i Ospedaletti

3-rumslägenhet med havsutsikt till salu i Ospedaletti. Belägen på en av de vackraste och mest kända gatorna i Ospedaletti, bara 150 m från Medelhavet. Denna lägenhet till salu i Ospedaletti består av: Entré, stort vardagsrum, kök, två sovrum, tre badrum, terrass om 25 m2 med underbar havsutsikt. En underbar privat trädgård, ett garage och ett litet förråd i källarplan. Tack vare sitt läge har lägenheten en fantastisk utsikt över bukten i Ospedaletti och bort mot den franska kusten med vackra solnedgångar. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
120 m2
Rumsbeskrivning
Denna lägenhet till salu i Ospedaletti består av: Entré, stort vardagsrum, kök, två sovrum, tre badrum, terrass om 25 m2 med underbar havsutsikt. Ett litet förråd i källarplan.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 3, hiss finns
Allmänt
3-rumslägenhet med havsutsikt till salu i Ospedaletti.
Belägen på en av de vackraste och mest kända gatorna i Ospedaletti, bara 150 m från Medelhavet. Denna lägenhet till salu i Ospedaletti består av: Entré, stort vardagsrum, kök, två sovrum, tre badrum, terrass om 25 m2 med underbar havsutsikt. En underbar privat trädgård, ett garage och ett litet förråd i källarplan. Tack vare sitt läge har lägenheten en fantastisk utsikt över bukten i Ospedaletti och bort mot den franska kusten med vackra solnedgångar.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla med garage och källare
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Fönster: 1-glas

Närområde

Allmänt
Ospedaletti - Rivierans pärla Ospedaletti, känd för sina rosor och nejlikor ligger på den liguriska kusten mellan San Remo och Bordighera på den italienska/franska gränsen. Ospedaletti är juvelen på Italienska Rivieran med skuggiga promenader genom blommande trädgårdar under tall, palmer och eukalyptusträd. Staden har fått sitt namn från att ett hospice för pilgrimer grundades i det 13:e århundradet av riddarna av Sankt Johannes av Jerusalem. Med sydlig utsikt över Medelhavet och skydd från norr av höga terräng och tallar, är platsen unik. Tack vare sitt läge har Ospedaletti året om ett s k "mikroklimatet". Det är inte alls ovanligt att ta lunch ute på stranden i januari. Med sin luft och milda temperaturer är Ospedaletti absolut en plats som kan avnjutas året runt. På grund av året-runt tempererat klimat blev det en viktigt kurort för kungligheter och de rika och berömda under förra sekelskiftet. Guidade både av sinaläkare och dåtidens stilprofeter, stannade aristokratin i Europa under vintermånaderna i denna vackra ort. Orten beskyddades av den internationella societeten, både aristokratin i Centraleuropa och eliten av världens kultur (Villa Sultana var det första casinot i Italien, öppnades år 1886 och stängdes år 1924). Framtiden för Ospedaletti är det nya "Marina di Baia Verde" i utbyggnadsetapp med en modern liten hamn, nya butiker, ett hotell med spaanläggning, en stor botanisk trädgård och ett designat vattenpalats. Den charmiga och historiska stadskärnan sträcker sig ner till havet med dess underbara fiskestugor som kantar stranden. Utmärkta restauranger och kaféer finns här, liksom i bostadsområdena som omges av färggranna trädgårdar. Befolkningen på cirka 3 650 inånare kan räknas upp till 10 000 under sommarmånaderna. Staden Ospedaletti omfattar cirka 514 hektar och förmåner från skydd mot kyla nordliga vindar från de omgivande kullarna som skyddar den naturliga viken. Staden har exceptionellt väder för området även under vintermånaderna, med ett årligt genomsnitt på 300 dagar av full sol, och medeltemperatur på 15 ° på vintern och 24 ° under sommaren. Genom sitt direkta söderläge i den lugna bukten har Ospedaletti maximal exponering från solen med ett högt genomsnittligt antal soltimmar även under vintern.
Kommunikation
Täta bussförbindelser ansluter Ospedaletti med Ventimiglia, San Remo och den charmiga staden Bordighera. San Remo ligger bara några minuter bort, liksom den italienska Autostradan som ger snabb tillgång till den internationella flygplatsen i Nice (35 min. körväg bort) i ena riktningen och Genua och Toscana i den andra riktningen.
Närservice
All service finns i Ospedaletti, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Parkering
Privat garage.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Ospedaletti
Ligurien

Pris:
550 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
120 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCHIL1Q27

Dela

Till toppen