Exklusiv modern villa med havsutsikt till salu i Alassio

Exklusiv modern villa med havsutsikt till salu i Alassio. Bara 1 km från havet, på den första kullen vid Alassio, underbar villa till salu med panoramautsikt över havet, byggd av en känd lokalingenjör, som använt högkvalitativa material. Denna villa till salu i Alassio är belägen på två våningar, förbunden med inre och yttre trappor och består av: Stort vardagsrum med matsal och vardagsrum, kök, tre dubbelrum, fyra badrum, två omklädningsrum, tekniskrum och en tvättstuga. Villan är omgiven av en trädgård på en tomt om 600 m2. Det finns: ett spa-område med dusch och utomhusjacuzzi för 5 personer, ett gym (eller som ett extra sovrum) och en grillplats med vedugn. En täckt parkeringsplats ingår. Solpaneler för produktion av el och varmvatten, golvvärme, luftkonditionering och automatiskt bevattningssystem. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
5 rum
Boarea
350 m2
Rumsbeskrivning
Stort vardagsrum med matsal och vardagsrum, kök, tre dubbelrum, fyra badrum, två omklädningsrum, tekniskrum och en tvättstuga.
Kök
Fullt utrusat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Exklusiv modern villa med havsutsikt till salu i Alassio.
Bara 1 km från havet, på den första kullen vid Alassio, underbar villa till salu med panoramautsikt över havet, byggd av en känd lokalingenjör, som använt högkvalitativa material. Denna villa till salu i Alassio är belägen på två våningar, förbunden med inre och yttre trappor och består av: Stort vardagsrum med matsal och vardagsrum, kök, tre dubbelrum, fyra badrum, två omklädningsrum, tekniskrum och en tvättstuga. Villan är omgiven av en trädgård på en tomt om 600 m2. Det finns: ett spa-område med dusch och utomhusjacuzzi för 5 personer, ett gym (eller som ett extra sovrum) och en grillplats med vedugn. En täckt parkeringsplats ingår. Solpaneler för produktion av el och varmvatten, golvvärme, luftkonditionering och automatiskt bevattningssystem.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 600 m2
Typ: 2-plansvilla
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Alassio är en stad och kommun med ca 11 300 fasta invånare i provinsen Savona i nordvästra Italien och cirka 80 km från den franska gränsen. Alassio är känd för sin naturliga skönhet och vackra vyer. Stadens centrum korsas av en liten stensatt gågata som kallas Budello. Staden har fina sandstränder, blått hav och många barer och restauranger vid havet. Alassio har också en pir känd under namnen Molo di Alassio eller "Pontile Bestoso", som erbjuder fin utsikt över staden.Alassio ligger på Riviera di Ponente kusten, och staden har en liten Turist-port (Porticciolo) som heter "Luca Ferrari". Alassio är en kurort på vintern och en populär badort under sommaren och staden har många hotell.Närvaron av det engelska har varit en avgörande faktor i Ligurien historia och i synnerhet ledde till födelsen av kvalitetsturism under 1800-talet och utveckling av städer som Alassio eller Bordighera. Huvudpersonerna i denna historia var framstående familjer och anmärkningsvärda entreprenörer, som Sir Thomas Hanbury, som gett ett så viktigt bidrag till Alassio tillväxt.
Kommunikation
Nice flygplats: 125 km.
San Remo: 68 km.
Närservice
All service finns i Alassio, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Alassio
Ligurien

Pris:
1 590 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
350 m2
Tomtarea:
600 m2
Ref.nr
CCHIL6V41

Dela

Till toppen