4-rumslägenhet med stor terrass och havsutsikt till salu i Alassio

4-rumslägenhet med stor terrass och havsutsikt till salu i Alassio. Med ett exceptionellt läge, omgiven av grönska, i den totala relaxen erbjuder vi en lyxlägenhet till salu med utsikt över det fantastiska landskapet och Medelhavet och bort till Gallinaraön. Belägen på första våningen i en villa med 3 lägenheter och består av entré med hall, som leder in till vardagsrummet där man har tillgång till en balkong med suggestiv utsikt, tre sovrum, kök och tre badrum. Dess interiör har generösa och välskötta utrymmen, utomhusytorna är utsmyckad med stora privat terrass om ca. 130 m2. Med hög energieffektivitet som säkerställer utmärkt byggkvalitet och med parkeringsplats inne på fastighetens tomt. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
143 m2
Rumsbeskrivning
Belägen på första våningen i en villa med 3 lägenheter och består av entré med hall, som leder in till vardagsrummet där man har tillgång till en balkong med suggestiv utsikt, tre sovrum, kök och tre badrum. Dess interiör har generösa och välskötta utrymmen, utomhusytorna är utsmyckad med stora privat terrass om ca. 130 m2. Med hög energieffektivitet som säkerställer utmärkt byggkvalitet och med parkeringsplats inne på fastighetens tomt.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 2, hiss finns
Allmänt
4-rumslägenhet med stor terrass och havsutsikt till salu i Alassio. Med ett exceptionellt läge, omgiven av grönska, i den totala relaxen erbjuder vi en lyxlägenhet till salu med utsikt över det fantastiska landskapet och Medelhavet och bort till Gallinaraön. Belägen på första våningen i en villa med 3 lägenheter och består av entré med hall, som leder in till vardagsrummet där man har tillgång till en balkong med suggestiv utsikt, tre sovrum, kök och tre badrum. Dess interiör har generösa och välskötta utrymmen, utomhusytorna är utsmyckad med stora privat terrass om ca. 130 m2. Med hög energieffektivitet som säkerställer utmärkt byggkvalitet och med parkeringsplats inne på fastighetens tomt.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglasfönster

Närområde

Allmänt
Alassio är en stad och kommun med ca 11 300 fasta invånare i provinsen Savona i nordvästra Italien och cirka 80 km från den franska gränsen. Alassio är känd för sin naturliga skönhet och vackra vyer. Stadens centrum korsas av en liten stensatt gågata som kallas Budello. Staden har fina sandstränder, blått hav och många barer och restauranger vid havet. Alassio har också en pir känd under namnen Molo di Alassio eller "Pontile Bestoso", som erbjuder fin utsikt över staden.Alassio ligger på Riviera di Ponente kusten, och staden har en liten Turist-port (Porticciolo) som heter "Luca Ferrari". Alassio är en kurort på vintern och en populär badort under sommaren och staden har många hotell.Närvaron av det engelska har varit en avgörande faktor i Ligurien historia och i synnerhet ledde till födelsen av kvalitetsturism under 1800-talet och utveckling av städer som Alassio eller Bordighera. Huvudpersonerna i denna historia var framstående familjer och anmärkningsvärda entreprenörer, som Sir Thomas Hanbury, som gett ett så viktigt bidrag till Alassio tillväxt.
Kommunikation
Nice flygplats: 125 km.
San Remo: 68 km.
Närservice
All service finns i Alassio, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Med parkeringsplats inne på fastighetens tomt.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Alassio
Ligurien

Pris:
600 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
143 m2
Sovrum:
3
Ref.nr
CCHIL4Q05

Dela

Till toppen