Lanthus att restaurera med godkännt byggprojekt med bygglov utanför Bordighera

Lanthus att restaurera med godkännt byggprojekt med bygglov utanför Bordighera. Bara några få minuter med bil från havet och centrum av Bordighera, i ett lugnt område. Lanthus till försäljning med enkel åtkomst med bil och till fots, och omgiven av en vacker terrasserad mark på 1 742 m2. För tillfället är detta lanthus till salu i Bordighera placerat på 2 våningar och ligger i mitten av tomten, en perfekt position för att förstora huset tack vare det projekt som redan godkänts som kan bli till ett sutteränghus med boarea om 96 m2. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea
96 m2
Rumsbeskrivning
Total ny boarea om 96 m2.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Lanthus att restaurera med godkännt byggprojekt med bygglov utanför Bordighera. Bara några få minuter med bil från havet och centrum av Bordighera, i ett lugnt område. Lanthus till försäljning med enkel åtkomst med bil och till fots, och omgiven av en vacker terrasserad mark på 1 742 m2.
För tillfället är detta lanthus till salu i Bordighera placerat på 2 våningar och ligger i mitten av tomten, en perfekt position för att förstora huset tack vare det projekt som redan godkänts som kan bli till ett sutteränghus med boarea om 96 m2.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1742 m2
Tomtbeskrivning
Tomt med lanthus för restaurering med bygglov.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank att installera.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Bordighera
Ligurien

Pris:
60 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
96 m2
Tomtarea:
1742 m2
Ref.nr
CCHIL3V62

Dela

Till toppen