5-rumslägenhet till salu i Bordighera

5-rumslägenhet till salu i Bordighera i ett vackert rustikt stenhus med havsutsikt. Precis ovanför centrum av Bordighera, rymlig 5-rumslägenhet till salu i en av de mest prestigefyllda stenhusen i Bordighera, nära drottning Margheritas residens. Byggnadens fördelar med en mycket väl underhållen park och till denna eleganta lägenhet till salu i Bordighera finns det två tillhörande parkeringsplatser och ett garage. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea
185 m2
Rumsbeskrivning
Entré och hall, vardagsrum med utgång till täckt terrass och privat trädgård om ca. 300 m2, kök, fyra sovrum, varav Master bedroom med eget badrum och två ytterligare badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 3, hiss finns
Allmänt
5-rumslägenhet till salu i Bordighera i ett vackert rustikt stenhus med havsutsikt. Precis ovanför centrum av Bordighera, rymlig 5-rumslägenhet till salu i en av de mest prestigefyllda stenhusen i Bordighera, nära drottning Margheritas residens. Byggnadens fördelar med en mycket väl underhållen park och till denna eleganta lägenhet till salu i Bordighera finns det två tillhörande parkeringsplatser och ett garage.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus stenhus
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Fönster: 1-glas

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Bordighera
Ligurien

Pris:
950 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
185 m2
Sovrum:
4
Ref.nr
CCHIL3Q09

Dela

Till toppen