Tomt i Bordighera med godkännt bygglov för villa

Tomt i Bordighera med godkännt bygglov för villa. På den första kullen i Bordighera tomt med olivträd på 4 000 m2 med havsutsikt beläget i en lugn, solig plats. Denna tomt i Bordighera har ett projekt godkänt för att bygga en villa på 210 m2 på två våningar (bottenvåning och nedre plan. Kontakta oss för att köpa tomt i Ligurien. Vi har ett stort utbud av tomter, hus och lägenheter i Ligurien.

Byggnad

Byggnadstyp
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Övrigt
Tomt i Bordighera med godkännt bygglov för villa.
På den första kullen i Bordighera tomt med olivträd på 4 000 m2 med havsutsikt beläget i en lugn, solig plats.
Denna tomt i Bordighera har ett projekt godkänt för att bygga en villa på 210 m2 på två våningar (bottenvåning och nedre plan.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 4000 m2
Tomtbeskrivning
Tomt i Bordighera med godkännt bygglov för villa.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Tomt

Bordighera
Ligurien

Pris:
140 000 EUR
Boarea:
210 m2
Tomtarea:
4000 m2
Ref.nr
CCHIL3W01

Dela

Till toppen