Parhus med havsutsikt till salu i Seborga

Parhus med havsutsikt till salu i Seborga. Endast 15 minuters bilresa från havet, i den berömda byn Seborga. Huset är nyligen byggt med fina detaljer, med terrass och trädgård med utsikt över dalen och havet. Med två öppna parkeringsplatser. På två våningar. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
115 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen: Ett kök som vetter mot den täckta terrassen och jacuzzi-området, Master bedroom med balkong med öppen utsikt mot Medelhavet och ett badrum.

Nedre bottenvåningen, ansluten via trappa med ett stort vardagsrum med öppen spis, pentry, ett sovrum, ett badrum, tvättstuga och alla rum har access till verandan och den vackra trädgården.
Kök
Pentry.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans parhus
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lätbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Parhus med havsutsikt till salu i Seborga. Endast 15 minuters bilresa från havet, i den berömda byn Seborga. Huset är nyligen byggt med fina detaljer, med terrass och trädgård med utsikt över dalen och havet. Med två öppna parkeringsplatser. På två våningar.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 800 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Seborgas historia är rolig och fascinerande. År 1079 blev Furstendömet Seborga en del av det heliga romerska riket. Senare under 1748, (fördraget i Aquisgrana) var Furstendömet Seborga heller inte integrerad i Republiken Genua, inte heller omnämns det vid kongressen i Wien år 1815 som en del av kungariket Sardinien, Italiens enande 1861. Och sist men inte minst Furstendömet Seborga har än idag inte betraktats som en del av Republiken Italien som bildades år 1946. Med hänsyn till deras speciella situation, valde Seborgas invånare år 1963 sin Prince Giorgio. Idag finns ingen spänning mellan Furstendömet Seborga och den italienska regeringen. Polis, hälsa, telekommunikation, skola och alla andra offentliga tjänster tillhandahålls som i resten av Italien. Seborgas invånare betalar regelbundet skatter, deltar i den italienska administrationen och röstar i lokala och nationella (italienska) val.
Kommunikation
Nice flygplats: 60 km.
San Remo: 23 km.
Imperia: 56 km.
Bordighera: 11 km.
Medelhavet och stranden: 11 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Seborga
Ligurien

Pris:
419 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
115 m2
Tomtarea:
800 m2
Ref.nr
CCHIL5V46

Dela

Till toppen