Vacker villa med pool och havsutsikt till salu i Andora

Vacker villa med pool och havsutsikt till salu i Andora. Belägen i det exklusiva området Pinamare, nedsänkt tomt med fullständig integritet, omgiven av frodig vegetation. Villan har en fantastisk panoramautsikt över Medelhavet och Andora. Dessutom är villan till salu i Andora präglad av olika grillplatser, rymliga terrasser, en frodig trädgård med gräsmatta och med träd och pittoreska stengångar på en tomt på 4 000 m2. Villa till salu i Andora har en fantastisk pool på ca 80 m2 omgiven av en stor relaxavdelning där man kan njuta av en fantastisk utsikt. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 7 sovrum
Boarea:
421 m2
Rumsbeskrivning
Villan har ingång på övervåningen, vilken leder till ett stort vardagsrum som består av ett stort kök och ett vardagsrum om 90 m2, en bekväm hall som leder till sovrummen där det finns 3 rymliga sovrum och 2 stora badrum.
Nedervåningen består av 2 bekväma lägenheter om 107 m2 och 91 m2, som kan förenas vid behov med golvet ovanför; just nu används de för gäster.
Kök
Tre kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vacker villa med pool och havsutsikt till salu i Andora.
Belägen i det exklusiva området Pinamare, nedsänkt tomt med fullständig integritet, omgiven av frodig vegetation. Villan har en fantastisk panoramautsikt över Medelhavet och Andora. Dessutom är villan till salu i Andora präglad av olika grillplatser, rymliga terrasser, en frodig trädgård med gräsmatta och med träd och pittoreska stengångar på en tomt på 4 000 m2. Villa till salu i Andora har en fantastisk pool på ca 80 m2 omgiven av en stor relaxavdelning där man kan njuta av en fantastisk utsikt.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 4 000 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Andora, eller Marina di Andora som det ofta kallas, är en stad på den italienska rivieran i regionen Ligurien, som ingår i provinsen Savona. Andora är belägen i den västra delen av den italienska rivieran mellan Capo Mele i öster och Capo Mimosa i väster. Det kustnära området kallas för Riviera delle Palme (palmrivieran), som är centrerad i Savona. I väster är det Riviera dei Fiore (blomsterrivieran), som sträcker sig från den franska gränsen till Cervo.Andora hade en befolkning på 7 638 fasta invånare år 2008 och under sommarmånaderna är här 10 gånger så många personer i staden.
Kommunikation
Nice flygplats: 108 km.
San Remo: 49 km.
Närservice
All service finns i Andora, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Andora
Ligurien

Pris:
2 900 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
421 m2
Tomtarea:
4 000 m2
Ref.nr
CCHIL4V02

Dela

Till toppen