Elegant villa till salu med panoramautsikt i Seborga

Elegant villa till salu med panoramautsikt i Seborga. Belägen vid sluttningarna utanför Bordighera med panoramautsikt över havet med utsikt över havet bort till franska Cap Martin. Villan till salu i Seborga är på 3 våningar och är omgiven av 5 000 m2 privat tomt, inrett av den berömda Pagheras arkitekt. Med en täckt grill, en pool, flera parkeringsplatser och en vinkällare. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 till 4 sovrum
Boarea
280 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåning: Kontor, gym, ett sovrum med plats för dubbelsäng, ett badrum, kök, stort vardagsrum, tvättstuga, klädkammare och garage. Andra våningen: Hall, kök, badrum, vardagsrum med öppen spis, en generös terrass med fantastisk utsikt över havet, sovrum med badrum. Tredje våningen: Ett vardagsrum med pentry, sovrum med plats för dubbelsäng och ett badrum.
Kök
Två kök och ett pentry.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Elegant villa till salu med panoramautsikt i Seborga.
Belägen vid sluttningarna utanför Bordighera med panoramautsikt över havet med utsikt över havet bort till franska Cap Martin. Villan till salu i Seborga är på 3 våningar och är omgiven av 5 000 m2 privat tomt, inrett av den berömda Pagheras arkitekt. Med en täckt grill, en pool, flera parkeringsplatser och en vinkällare.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 5000 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Seborgas historia är rolig och fascinerande. År 1079 blev Furstendömet Seborga en del av det heliga romerska riket. Senare under 1748, (fördraget i Aquisgrana) var Furstendömet Seborga heller inte integrerad i Republiken Genua, inte heller omnämns det vid kongressen i Wien år 1815 som en del av kungariket Sardinien, Italiens enande 1861. Och sist men inte minst Furstendömet Seborga har än idag inte betraktats som en del av Republiken Italien som bildades år 1946. Med hänsyn till deras speciella situation, valde Seborgas invånare år 1963 sin Prince Giorgio. Idag finns ingen spänning mellan Furstendömet Seborga och den italienska regeringen. Polis, hälsa, telekommunikation, skola och alla andra offentliga tjänster tillhandahålls som i resten av Italien. Seborgas invånare betalar regelbundet skatter, deltar i den italienska administrationen och röstar i lokala och nationella (italienska) val.
Kommunikation
Nice flygplats: 60 km.
San Remo: 23 km.
Imperia: 56 km.
Bordighera: 11 km.
Medelhavet och stranden: 11 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Seborga
Ligurien

Pris:
950 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
280 m2
Tomtarea:
5000 m2
Ref.nr
CCHIL5V25

Dela

Till toppen