Vacker sekelskiftesvilla till salu i Vallecrosia, västra Ligurien

Vacker sekelskiftesvilla till salu i Vallecrosia, västra Ligurien. Belägen i ett lugnt område, vid gränsen till Bordighera, en villa till salu i Vallecrosia mycket nära alla bekvämligheter och stränderna i Vallecrosia. Denna fantastiska villa byggd i början av seklet är på 2 våningar med källarplan anslutna med en bekväm trappa i marmor. Denna villa till salu i Vallecrosia är omgiven av en plan trädgård på en tomt om ca. 700 m2. Möjligt att anlägga en pool och att parkera bilar. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
13 rum
Boarea:
290 m2
Rumsbeskrivning
På övre våningen finns entré och hall, stort vardagsrum med matsal, reception, kök med veranda, ett sovrum och ett badrum; På första våningen finns fyra sovrum och ett badrum. Källarplan delas upp i ett stort förråd, hobbyområde, tvättstuga och individuell källarentré.

Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Vacker sekelskiftesvilla till salu i Vallecrosia, västra Ligurien. Belägen i ett lugnt område, vid gränsen till Bordighera, en villa till salu i Vallecrosia mycket nära alla bekvämligheter och stränderna i Vallecrosia.
Denna fantastiska villa byggd i början av seklet är på 2 våningar med källarplan anslutna med en bekväm trappa i marmor. Denna villa till salu i Vallecrosia är omgiven av en plan trädgård på en tomt om ca. 700 m2. Möjligt att anlägga en pool och att parkera bilar.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 700 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Vallecrosia är en kommun och kustort i provinsen Imperia i den italienska regionen Ligurien, beläge ca 120 kilometer sydväst om Genoa. Belägen intill den livliga gränsstaden mot Frankrike, Ventimiglia.Vallecrosia gränsar till följande kommuner: Bordighera, Camporosso, San Biagio della Cima och Vallebona.
Kommunikation
Nice flygplats: 52 km.
Ventimiglia: 4 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Vallecrosia
Ligurien

Pris:
560 000 EUR
Antal rum:
13
Boarea:
290 m2
Tomtarea:
700 m2
Ref.nr
CCHIL3V10

Dela

Till toppen