Stor villa till salu i Bordighera

Stor villa till salu i Bordighera. Belägen med ett bra läge och i den mest exklusiva del av Bordighera, mycket nära alla bekvämligheter och till alla stränder i Bordighera. Denna eleganta Villa till salu i Bordighera säljs möblerad och är på 4 våningar. Denna villa till salu i Bordighera har ett stort garage och med ett mycket centralt läge i Bordighera. En utmärkt investering att hyra ut eller som B&B. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 6 sovrum
Boarea:
320 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen: Entré, generöst vardagsrum, stor terrass med jacuzzi, kök, 2 sovrum och 2 badrum.

Andra våningen: Hall, vardagsrum med pentry, trevlig terrass, 2 sovrum och 2 badrum.

Tredje våningen: 2 loft med vardagsrum med pentry, sovrum och ett badrum.

Lägre bottenvåningen: Stor matsal med kök, ett sovrum och ett badrum.

Kök
Två kök och två pentry.
Badrum
Sex barum.

Byggnad

Byggnadstyp
4-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Stor villa till salu i Bordighera. Belägen med ett bra läge och i den mest exklusiva del av Bordighera, mycket nära alla bekvämligheter och till alla stränder i Bordighera.
Denna eleganta Villa till salu i Bordighera säljs möblerad och är på 4 våningar. Denna villa till salu i Bordighera har ett stort garage och med ett mycket centralt läge i Bordighera. En utmärkt investering att hyra ut eller som B&B.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 000 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Bordighera
Ligurien

Pris:
1 650 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
320 m2
Tomtarea:
1 000 m2
Ref.nr
CCHIL3V31

Dela

Till toppen