Villa med pool och panoramautsikt ner mot havet till salu i Perinaldo

Villa med pool och panoramautsikt ner mot havet till salu i Perinaldo. På gångavstånd från den trevliga historiska byn Perinaldo, villa till salu omgiven av sin vackra tomt på 3 200 m2 med 50 olivträd. Denna villa till salu i Perinaldo har en enastående utsikt över dalen ner mot Medelhavet. Villan är i perfekt skick, på 3 våningar. Det finns ett uthus, som används som sommarkök med badrum, grillplats och en rymlig parkeringsplats. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 till 4 sovrum
Boarea:
235 m2
Rumsbeskrivning
Villan består aventré och hall, ett stort och ljust vardagsrum med öppen spis, kök, tre sovrum, två badrum och en oberoende 1-rumslägenhet på bottenvåningen, ett rymligt garage och en vinkällare.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Villa med pool och panoramautsikt ner mot havet till salu i Perinaldo. På gångavstånd från den trevliga historiska byn Perinaldo, villa till salu omgiven av sin vackra tomt på 3 200 m2 med 50 olivträd. Denna villa till salu i Perinaldo har en enastående utsikt över dalen ner mot Medelhavet. Villan är i perfekt skick, på 3 våningar. Det finns ett uthus, som används som sommarkök med badrum, grillplats och en rymlig parkeringsplats.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3 200 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vattren och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Perinaldo är en härlig gammal by endast 20 minuter med bil från havet. Byn har allt: butiker, mycket bra restauranger, post och bank, apotek. Perinaldo är en pittoresk liten by med mindre än 1 000 invånare i inlandet av Imperiaprovinsen i nordöstra delen av Ligurien. Byggd på toppen av en kulle sydost om Apricale. Från Perinaldo och dess antika fästning har man utsikt över regionen, dess dalar, bergskedjor och det azurblå havet.Alla viktiga sevärdheter och turistattraktionerna i den franska Côte d'Azur och den italienska rivieran kan lätt nås med bil och tåg från kusten eller kollektivtrafik. På grund av Perinaldos privilegierade geografiska läge och höjd, dess närhet till havet, dess hisnande vyer och dess optimala väderförhållanden, har Perinaldo varit en populär mötesplats för astronomer under flera århundraden. Det är dessutom födelseplatsen för Cassinifamiljen, som spelade en viktig roll i den moderna förståelsen av himlavalvet. Denna länk med historia återspeglas i hela byn: i sina gatunamn och väggmålningar. Perinaldo är hem för en berömd musikfestival varje år i juli månad. Användbara länkar: http://www.perinaldo.org/ http://www.perinaldofestival.com/ http://www.astroperinaldo.it/
Kommunikation
Nice flygplats: 65 km.
San Remo: 26 km.
Imperia: 62 km.
Närservice
All service finns i Perinaldo, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Perinaldo
Ligurien

Pris:
495 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
235 m2
Tomtarea:
3 200 m2
Ref.nr
CCHIL5V47

Dela

Till toppen