Charmig villa med stor pool till salu i Pinamare, Andora

Charmig villa med stor pool till salu i Pinamare, Andora. Belägen på den exklusiva kullen Pinamare, Andora, en exklusiv och charmig villa på två nivåer. Villan till salu i Andora är för närvarande indelad i 2 oberoende lägenheter och har två stora vardagsrum med kök, fyra sovrum och fyra badrum. Denna charmiga villa till salu ligger i ett av de vackraste platserna i Pinamare med en fantastisk havsutsikt och en magnifik solexponering. En vacker panoramautsikt över poolen förbättrar värdet på villan. Med garage och parkeringsplatser. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea:
300 m2
Rumsbeskrivning
Villan till salu i Andora är för närvarande indelad i 2 oberoende lägenheter och har två stora vardagsrum med kök, fyra sovrum och fyra badrum.
Kök
Två fullt utrustade kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Charmig villa med stor pool till salu i Pinamare, Andora.<br />
Belägen på den exklusiva kullen Pinamare, Andora, en exklusiv och charmig villa på två nivåer. Villan till salu i Andora är för närvarande indelad i 2 oberoende lägenheter och har två stora vardagsrum med kök, fyra sovrum och fyra badrum. Denna charmiga villa till salu ligger i ett av de vackraste platserna i Pinamare med en fantastisk havsutsikt och en magnifik solexponering. En vacker panoramautsikt över poolen förbättrar värdet på villan. Med garage och parkeringsplatser.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2 000 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Andora, eller Marina di Andora som det ofta kallas, är en stad på den italienska rivieran i regionen Ligurien, som ingår i provinsen Savona. Andora är belägen i den västra delen av den italienska rivieran mellan Capo Mele i öster och Capo Mimosa i väster. Det kustnära området kallas för Riviera delle Palme (palmrivieran), som är centrerad i Savona. I väster är det Riviera dei Fiore (blomsterrivieran), som sträcker sig från den franska gränsen till Cervo.Andora hade en befolkning på 7 638 fasta invånare år 2008 och under sommarmånaderna är här 10 gånger så många personer i staden.
Kommunikation
Nice flygplats: 108 km.
San Remo: 49 km.
Närservice
All service finns i Andora, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Andora
Ligurien

Pris:
1 590 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
300 m2
Tomtarea:
2 000 m2
Ref.nr
CCHIL4V13

Dela

Till toppen