Enastående 3-rums etage- och villalägenhet till salu i en prestigefylld villa från 1800-talet i Bordighera. Belägen nära den vackra gamla delen av staden i Bordighera, är denna villa till salu över 2 våningar med terrass, trädgård och havsutsikt. Lägenheten renoverades nyligen i modern stil och tar hand om de ursprungliga freskerna som gjordes av den kända konstnären Giuseppe Ferdinando Piana. Säljs fullt möblerad, erbjuder modernt boende. Ett garage för 2 bilar i källarplan ingår också. Utanför finns en underbar solig trädgård på ca. 250 m2 med plats för en pool och ett relaxområde för att njuta av Liguriens unika mikroklimat. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
7 rum
Boarea
150 m2
Rumsbeskrivning
På övre våningen finns ett vardagsrum, kök, stor terrass, ett sovrum med plats för dubbelsäng och ett badrum. På bottenvåningen finns ingången, två sovrum med egna badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 2, hiss finns
Allmänt
Enastående 3-rums etage- och villalägenhet till salu i en prestigefylld villa från 1800-talet i Bordighera. Belägen nära den vackra gamla delen av staden i Bordighera, är denna villa till salu över 2 våningar med terrass, trädgård och havsutsikt. Lägenheten renoverades nyligen i modern stil och tar hand om de ursprungliga freskerna som gjordes av den kända konstnären Giuseppe Ferdinando Piana. Säljs fullt möblerad, erbjuder modernt boende. Ett garage för 2 bilar i källarplan ingår också. Utanför finns en underbar solig trädgård på ca. 250 m2 med plats för en pool och ett relaxområde för att njuta av Liguriens unika mikroklimat.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 1-glas

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Bordighera
Ligurien

Pris:
830 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
150 m2
Ref.nr
CCHIL3Q28

Dela

Till toppen