Tomt med godkänt bygglov för villa med havsutsikt i Imperia

Tomt med godkänt bygglov för villa med havsutsikt i Imperia. I ett av de vackraste områdena Imperia, med ett fantastiskt läge helt nedsänkt i grönska. Tomten är på cirka 500 m2 och har bygglov för att bygga en villa på 170 m2, som också kan delas upp i 2 lägenheter och lämpar sig för 2 familjer. Kontakta oss för att köpa tomt i Ligurien. Vi har ett stort utbud av tomter, hus och lägenheter i Ligurien.

Byggnad

Byggnadstyp
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Övrigt
Tomt med godkänt bygglov för villa med havsutsikt i Imperia.
I ett av de vackraste områdena Imperia, med ett fantastiskt läge helt nedsänkt i grönska. Tomten är på cirka 500 m2 och har bygglov för att bygga en villa på 170 m2, som också kan delas upp i 2 lägenheter och lämpar sig för 2 familjer.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 500 m2
Tomtbeskrivning
Tomt med bygglov.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Tomt

Imperia
Ligurien

Pris:
200 000 EUR
Tomtarea:
500 m2
Ref.nr
CCHIL6W07

Dela

Till toppen