4-rumslägenhet med fin havsutsikt till salu i Vallecrosia

4-rumslägenhet med fin havsutsikt till salu i Vallecrosia. Beläget i ett bostadsområde på den första kullen mellan Bordighera och Vallecrosia. Denna rymliga 4-rumslägenhet till salu har en oöverträffad ingång, en liten privat trädgård och en stor täckt terrass med panoramautsikt över havet. Ett garage för 2 bilar ingår också. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
166 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av entré och hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, tre sovrum, två badrum och en terrass med direkt söderläge och underbar havsutsikt.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 5, hiss finns
Allmänt
4-rumslägenhet med fin havsutsikt till salu i Vallecrosia. Beläget i ett bostadsområde på den första kullen mellan Bordighera och Vallecrosia. Denna rymliga 4-rumslägenhet till salu har en oöverträffad ingång, en liten privat trädgård och en stor täckt terrass med panoramautsikt över havet. Ett garage för 2 bilar ingår också.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus mded garage
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglasfönster

Närområde

Allmänt
Vallecrosia är en kommun och kustort i provinsen Imperia i den italienska regionen Ligurien, beläge ca 120 kilometer sydväst om Genoa. Belägen intill den livliga gränsstaden mot Frankrike, Ventimiglia.Vallecrosia gränsar till följande kommuner: Bordighera, Camporosso, San Biagio della Cima och Vallebona.
Kommunikation
Nice flygplats: 52 km.
Ventimiglia: 4 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Vallecrosia
Ligurien

Pris:
395 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
166 m2
Sovrum:
3
Ref.nr
CCHIL3Q43

Dela

Till toppen