Stor 6-rums etagelägenhet att renovera till salu i Imperia

Stor 6-rums etagelägenhet att renovera till salu i Imperia. Imperia, i ett bostadsområde, tyst och nära bekvämligheter, stor lägenhet till salu att renoveras. Den stora lägenheten som ska renoveras till salu i Imperia, är byggd på 2 våningar och är belägen i en liten byggnad som ingår i ett komplex. Stor potential med tanke på 5 terrasser. Med 500 m2 tomt som man kan ordna till en trädgård eller grönsaksland, ett privat område där man kan ordna flera parkeringsplatser, eller ett stort garage där även ett förråd byggs. Lägenheten kan även delas upp i flera mindre lägenheter. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
205 m2
Rumsbeskrivning
Etagelägenhet bestående av: Entré och hall, vardagsrum, matsal, äldre kök, fyra sovrum, tre badrum och terrasser.
Kök
Äldre kök.
Badrum
Tre badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2-3 av 3, hiss finns
Allmänt
Stor 6-rums etagelägenhet att renovera till salu i Imperia.
Imperia, i ett bostadsområde, tyst och nära bekvämligheter, stor lägenhet till salu att renoveras. Den stora lägenheten som ska renoveras till salu i Imperia, är byggd på 2 våningar och är belägen i en liten byggnad som ingår i ett komplex. Stor potential med tanke på 5 terrasser.
Med 500 m2 tomt som man kan ordna till en trädgård eller grönsaksland, ett privat område där man kan ordna flera parkeringsplatser, eller ett stort garage där även ett förråd byggs. Lägenheten kan även delas upp i flera mindre lägenheter.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 1-glas

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Imperia
Ligurien

Pris:
260 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
205 m2
Sovrum:
4
Ref.nr
CCHIL6Q10

Dela

Till toppen