Rustikt lanthus till salu i Perinaldo

Rustikt lanthus till salu i Perinaldo med enastående utsikt, stor terrass och trädgård. Detta hus till salu ligger i ett superpanoramautsiktområde av Perinaldo, på gångavstånd från alla bekvämligheter i denna vackra by. Huset är i två plan och består av vardagsrum, kök, badrum och terrass på övre våningen. 2 sovrum, 2 badrum och en stor täckt terrass på bottenvåningen. Huset till salu i Perinaldo har en fantastisk utsikt över dalen ner till det blå Medelhavet. En liten panoramautsikt med grillplats och ett sommarkök ingår också. Denna soliga och tysta egendom är lätt att hyra ut. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea
100 m2
Rumsbeskrivning
Huset är i två plan och består av vardagsrum, kök, badrum och terrass på övre våningen. 2 sovrum, 2 badrum och en stor täckt terrass på bottenvåningen. Huset till salu i Perinaldo har en fantastisk utsikt över dalen upp till det blå Medelhavet. En liten panoramautsikt med grillplats och ett sommarkök ingår också. Denna soliga och tysta egendom är lätt att hyra ut.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Sten och puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rustikt lanthus till salu i Perinaldo med enastående utsikt, stor terrass och trädgård. Detta hus till salu ligger i ett superpanoramautsiktområde av Perinaldo, på gångavstånd från alla bekvämligheter i denna vackra by.
Huset är i två plan och består av vardagsrum, kök, badrum och terrass på övre våningen. 2 sovrum, 2 badrum och en stor täckt terrass på bottenvåningen. Huset till salu i Perinaldo har en fantastisk utsikt över dalen ner till det blå Medelhavet. En liten panoramautsikt med grillplats och ett sommarkök ingår också. Denna soliga och tysta egendom är lätt att hyra ut.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 700 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Brunn och septiktank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Perinaldo är en härlig gammal by endast 20 minuter med bil från havet. Byn har allt: butiker, mycket bra restauranger, post och bank, apotek. Perinaldo är en pittoresk liten by med mindre än 1 000 invånare i inlandet av Imperiaprovinsen i nordöstra delen av Ligurien. Byggd på toppen av en kulle sydost om Apricale. Från Perinaldo och dess antika fästning har man utsikt över regionen, dess dalar, bergskedjor och det azurblå havet.Alla viktiga sevärdheter och turistattraktionerna i den franska Côte d'Azur och den italienska rivieran kan lätt nås med bil och tåg från kusten eller kollektivtrafik. På grund av Perinaldos privilegierade geografiska läge och höjd, dess närhet till havet, dess hisnande vyer och dess optimala väderförhållanden, har Perinaldo varit en populär mötesplats för astronomer under flera århundraden. Det är dessutom födelseplatsen för Cassinifamiljen, som spelade en viktig roll i den moderna förståelsen av himlavalvet. Denna länk med historia återspeglas i hela byn: i sina gatunamn och väggmålningar. Perinaldo är hem för en berömd musikfestival varje år i juli månad. Användbara länkar: http://www.perinaldo.org/ http://www.perinaldofestival.com/ http://www.astroperinaldo.it/
Kommunikation
Nice flygplats: 65 km.
San Remo: 26 km.
Imperia: 62 km.
Närservice
All service finns i Perinaldo, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Perinaldo
Ligurien

Pris:
290 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
100 m2
Tomtarea:
700 m2
Ref.nr
CCHIL5V33

Dela

Till toppen