"Beachfront" villa till salu i Bordighera

"Beachfront" villa till salu i Bordighera. Belägen direkt vid havet, omgiven av natur, med delad pool och delad privat strand med några andra hus i området. Ett fristående hus till salu i Bordighera med trädgård och privat bilutrymme. Villan består av: Entré, vardagsrum med pentry, sovrum, badrum, täckt terrass och vacker trädgård. Nyligen byggd med högkvalitativa material i form av energetisk effektivitet, är detta hus till salu i Bordighera ett perfekt semesterhus och ett sällsynt tillfälle att investera i. Möbler ingår i köpet. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum
Boarea
40 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av: Entré, vardagsrum med pentry, sovrum, badrum, täckt terrass och vacker trädgård.
Nyligen byggd med högkvalitativa material i form av energetisk effektivitet
Kök
Mindre kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2013
Uppvärmning
Gas
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lätbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
"Beachfront" villa till salu i Bordighera. Belägen direkt vid havet, omgiven av natur, med delad pool och delad privat strand med några andra hus i området. Ett fristående hus till salu i Bordighera med trädgård och privat bilutrymme. Villan består av: Entré, vardagsrum med pentry, sovrum, badrum, täckt terrass och vacker trädgård.
Nyligen byggd med högkvalitativa material i form av energetisk effektivitet, är detta hus till salu i Bordighera ett perfekt semesterhus och ett sällsynt tillfälle att investera i. Möbler ingår i köpet.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 300 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Bordighera
Ligurien

Pris:
290 000 EUR
Antal rum:
2
Boarea:
40 m2
Tomtarea:
300 m2
Ref.nr
CCHIL3V48

Dela

Till toppen