3-rumslägenhet med stor terrass och havsutsikt

3-rumslägenhet med stor terrass och havsutsikt i Perinaldo. En villalägenhet till salu med stor terrass och panoramautsikt mot havet på andra våningen av två våningar. Beläget på gångavstånd från Perinaldo historiska centrum, modern villalägenhet till salu med öppen parkeringsplats. Lägenheten omfattar: Individuell entré genom stor terrass, vardagsrum, pentry, ett sovrum, ett mindre sovrum, ett badrum och liten förvaring. En öppen parkeringsplats ingår och ett rymligt garage finns att köpa till. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
65 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten omfattar: Individuell entré genom stor terrass, vardagsrum, pentry, ett sovrum, ett mindre sovrum, ett badrum och liten förvaring.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 2, hiss finns
Allmänt
3-rumslägenhet med stor terrass och havsutsikt i Perinaldo. En villalägenhet till salu med stor terrass och panoramautsikt mot havet på andra våningen av två våningar.
Beläget på gångavstånd från Perinaldo historiska centrum, modern villalägenhet till salu med öppen parkeringsplats.
Lägenheten omfattar: Individuell entré genom stor terrass, vardagsrum, pentry, ett sovrum, ett mindre sovrum, ett badrum och liten förvaring. En öppen parkeringsplats ingår och ett rymligt garage finns att köpa till.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglasfönster

Närområde

Allmänt
Perinaldo är en härlig gammal by endast 20 minuter med bil från havet. Byn har allt: butiker, mycket bra restauranger, post och bank, apotek. Perinaldo är en pittoresk liten by med mindre än 1 000 invånare i inlandet av Imperiaprovinsen i nordöstra delen av Ligurien. Byggd på toppen av en kulle sydost om Apricale. Från Perinaldo och dess antika fästning har man utsikt över regionen, dess dalar, bergskedjor och det azurblå havet.Alla viktiga sevärdheter och turistattraktionerna i den franska Côte d'Azur och den italienska rivieran kan lätt nås med bil och tåg från kusten eller kollektivtrafik. På grund av Perinaldos privilegierade geografiska läge och höjd, dess närhet till havet, dess hisnande vyer och dess optimala väderförhållanden, har Perinaldo varit en populär mötesplats för astronomer under flera århundraden. Det är dessutom födelseplatsen för Cassinifamiljen, som spelade en viktig roll i den moderna förståelsen av himlavalvet. Denna länk med historia återspeglas i hela byn: i sina gatunamn och väggmålningar. Perinaldo är hem för en berömd musikfestival varje år i juli månad. Användbara länkar: http://www.perinaldo.org/ http://www.perinaldofestival.com/ http://www.astroperinaldo.it/
Kommunikation
Nice flygplats: 65 km.
San Remo: 26 km.
Imperia: 62 km.
Närservice
All service finns i Perinaldo, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Perinaldo
Ligurien

Pris:
220 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
65 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCHIL3T95

Dela

Till toppen