Nybyggd villa med pool och magisk havsutsikt till salu i Imperia

Nybyggd villa med pool och magisk havsutsikt till salu i Imperia. Denna nybyggda villa ligger i ett lugnt bostadsområde i Imperia inom kort avstånd från stranden, restaurangerna och hamnen. Denna fastighet erbjuder en imponerande panoramautsikt över havet. En perfekt blandning av äkthet och modern komfort erbjuds, kompletterad med en vacker pool med utsikt över havet. Trevligt presenterad trädgård med pool, relaxavdelning, utomhus matplats och en härlig fruktträdgård. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
251 m2 + 80 m2
Rumsbeskrivning
Rymligt vardagsrum med öppen spis ut mot terrasserna, köket, 4 sovrum, 3 badrum, tvättstuga, källare med stor förvaring plus ett stort garage, allt sammanknutet med en intern, vacker trappa.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med garage och källare
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Nybyggd villa med pool och magisk havsutsikt till salu i Imperia. Denna nybyggda villa ligger i ett lugnt bostadsområde i Imperia inom kort avstånd från stranden, restaurangerna och hamnen. Denna fastighet erbjuder en imponerande panoramautsikt över havet. En perfekt blandning av äkthet och modern komfort erbjuds, kompletterad med en vacker pool med utsikt över havet. Trevligt presenterad trädgård med pool, relaxavdelning, utomhus matplats och en härlig fruktträdgård.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2000 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.
Parkering
Garage.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Villa

Imperia
Ligurien

Pris:
1 650 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
251 m2
Biarea:
80 m2
Tomtarea:
2000 m2
Ref.nr
CCHIL6V08

Dela

Till toppen