Fristående familjehus med innergård till salu i Bordighera

Fristående familjehus med innergård till salu i Bordighera. På huvudvägen i Bordighera, ett fristående hus till salu mycket nära stranden och alla butiker. En rymlig innergård där det också är möjligt att parkera flera bilar ingår. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
9 rum varav 5 till 8 sovrum
Boarea
280 m2
Rumsbeskrivning
Belägen över 3 våningar består detta hus till salu i Bordighera av: Tre rum som idag används som affärer, badrum och balkonger på bottenvåningen, fem sovrum rum och ett badrum på andra våningen och 3 stora förråd på nedre våningen.
Kök
Ett mindre kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag och A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas och 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Fristående familjehus med innergård till salu i Bordighera.
På huvudvägen i Bordighera, ett fristående hus till salu mycket nära stranden och alla butiker. En rymlig innergård där det också är möjligt att parkera flera bilar ingår.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 600 m2
Tomtbeskrivning
Byggnadsyta och innergård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Villa

Bordighera
Ligurien

Pris:
440 000 EUR
Antal rum:
9
Boarea:
280 m2
Tomtarea:
600 m2
Ref.nr
CCHIL3V24

Dela

Till toppen