Villa till salu med förtrollande havsutsikt i Imperia

Villa till salu med förtrollande havsutsikt i Imperia. Belägen i ett av de vackraste områdena Imperia, nedsänkt i ett ädelt och exklusivt sammanhang, försäljning av villa med underbar havsutsikt. Nybyggd och i perfekt skick. Dess läge, bara 300 meter från havet och nära de vackraste platserna i staden, all service, de bästa restaurangerna och de vackra stränderna, gör denna vila till ett litet urbant paradis. Möjligt att anlägga pool. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
9 rum
Boarea:
299 m2
Rumsbeskrivning
Det stora vardagsrummet på bottenvåningen med ett kök berikat av många anslutningar som leder till den stora terrassen och trädgården med engelsk gräsmatta. Övre våningen med tre sovrum, tre badrum, en stor veranda, en balkong och en annan terrass i anslutning till den intilliggande villan. Från varje rum och terrass kan du njuta av en fantastisk havsutsikt

I källarplan ett stort lager och ett rymligt garage, både direkt och bekvämt ansluten till villan.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med garage och källare
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass F
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Villa till salu med förtrollande havsutsikt i Imperia.
Belägen i ett av de vackraste områdena Imperia, nedsänkt i ett ädelt och exklusivt sammanhang, försäljning av villa med underbar havsutsikt. Nybyggd och i perfekt skick.
Dess läge, bara 300 meter från havet och nära de vackraste platserna i staden, all service, de bästa restaurangerna och de vackra stränderna, gör denna vila till ett litet urbant paradis. Möjligt att anlägga pool.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 000 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Imperia
Ligurien

Pris:
1 150 000 EUR
Antal rum:
9
Boarea:
299 m2
Tomtarea:
1 000 m2
Ref.nr
CCHIL6V03

Dela

Till toppen