Duplexlägenhet 3:a i vackra Vallebona till salu 4 km från havet

Duplexlägenhet 3:a i vackra Vallebona till salu i nyare (2009) byggnad. I Vallebona, i inlandet av Bordighera, 10 minuter från havet, två sovrum på översta och nedre våningen i en ny byggnad med terrass och härlig utsikt över dalen och ner mot havet. Bra pris och läge! Kontakta oss för att köpa lägenhet på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
75 m2
Rumsbeskrivning
Denna 3:a duplexlägenhet till salu i Vallebona består av: Vardagsrum med pentry med utsikt över stor täckt terrass, sovrum med plats för dubbelsäng och badrum på ankomsten våningen, övervåningen stort vindsutrymme med ingång från vardagsrummet och ett sovrum.

För att slutföra den här egenskapen ett stort garage och en källare.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 4, hiss finns
Allmänt
Duplexlägenhet 3:a i vackra Vallebona till salu i nyare (2009) byggnad. I Vallebona, i inlandet av Bordighera, 10 minuter från havet, två sovrum på översta och nedre våningen i en ny byggnad med terrass och härlig utsikt över dalen och ner mot havet. Bra pris och läge!

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus med källare och garage
Byggnadsår
2009
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Förberett för A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fastighetsbeteckning
A6

Närområde

Allmänt
Vallebona ligger endast 4 km från havet och är en av Liguriens äldsta och mest typiska byar. De mörka skuggorna i de branta och smala gränderna, sluttande gator med valv och strävpelare ger allt en "air" av mystik. Vid infarten till byn Vallebona, finns resterna av valv där soldater skulle hälla kokande olja på sina fiender. Bortom byporten Santa Maria finner man torget och församlingskyrkan San Lorenzo med sin pittoreska stenklockstapel med anor från 1300-talet. Det höga klocktornet i församlingskyrkan stakar ut en annan funktion av särskilt arkitektoniskt intresse: överstycket ovanför ytterdörren, daterad år 1478. Byn grundades på medeltiden, tack vare den bördiga jorden, från vilken namnet "Valle Buona" (= bra dal) givit byn sitt namn. Precis som andra byar och förorter i västra Ligurien blev byn en del av Earlen av Ventimiglias imperium och som underkuvade byn fram till år 1686. Därefter gick byn samman med sju andra kommuner och bildade en oberoende gemenskap, men likväl under kontroll av republiken Genua. Numera Vallebona är känd för sin typiska liguriska arkitektur; stenhus, klockor och torn. Promenad genom "carrugi", kan vi hitta torg, och suggestiva platser, restauranger som specialiserat sig på typiska liguriska maträtter som; kanin kryddad med lagerblad, rosmarin och svarta oliver, kött ravioli, "Torta verde (grön paj) och" meresane " "zucchini" blommor fyllda med grönsaker, ägg och ost. Typiska desserter är "Buscaiteli" och "Bugie" smaksatt med apelsinblomvatten, påminnelser om en antik landsbygd. Under sommaren erbjuder byn Vallebona en rik evenemangskalender med shower, filmer, fester och traditionella kulinariska festivaler.
Kommunikation
Nice flygplats: 56 km.
San Remo: 19 km.
Imperia: 38 km.
Bordighera: 4 km.
Medelhavet och stranden: 5 km.
Närservice
All service finns i Vallebona, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Vallebona
Ligurien

Pris:
250 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
75 m2
Ref.nr
CCHIL3T01

Dela

Till toppen